(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Від 14.02.2017 №383/35

 
Дата публікації 17.2.2017 10:22:21
 

Від 14.02.2017 №383/35

 

Про погодження економічного обґрунтування

тарифів на послуги централізованого

водопостачання та водовідведення

та процедури їх затвердження

 

Відповідно до пп.2, п.«а» ч.1, ст.28, 40, ч.1,2 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.2 ст. 14 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України  01.06.2011 року №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», у зв’язку із зміною собівартості складових на послуги водопостачання та водовідведення (заробітна плата, енергоносії та інше) та з метою приведення тарифів у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, розглянувши звернення комунального підприємства «Сквирське комунальне господарство» (вх.№98 від 08.02.2017р.), враховуючи пропозиції членів виконавчого комітету та пропозицію міського голови, виконавчий комітет Сквирської міської ради

 

В И Р І Ш И В :

 

  1. Питання про затвердження економічно обґрунтованих тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, поданих комунальним підприємством «Сквирське комунальне господарство» подати на розгляд сесії Сквирської міської ради.

 

  1. Погодити економічне обґрунтування тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, поданого комунальним підприємством «Сквирське комунальне господарство».

 

  1. Виконавчому комітету Сквирської міської ради та комунальному підприємству «Сквирське комунальне господарство» провести інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення міста Сквира, шляхом публікації в районній газеті «Вісник Сквирщини», на офіційному сайті Сквирської міської ради, проведення зборів та консультацій з громадськістю.

 

 

  1. До вирішення питання про затвердження економічно обґрунтованих тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, поданих комунальним підприємством «Сквирське комунальне господарство», здійснювати по КПКВК 6140 «Відшкодування різниці між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги, що затверджувалися або погоджувалися рішенням місцевого органу виконавчої влади та органу місцевого самоврядування, та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво (надання)» КЕКВ 2610 «Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям), згідно коштів, виділених в межах фінансового ресурсу, визначеного рішенням сесії Сквирської міської ради №308-15-VII від 09 лютого 2017 року.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Палієнка С.І. та заступника міського голови з економічних питань Сергієнко Л.В.

 

 

Голова виконкому                                                    В.А. Скочко

 

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: