(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Від 14.02.2017 №379/35

 
Дата публікації 16.2.2017 14:25:9
 

Від 14.02.2017 №379/35

 

Про надання погодження на

проведення благоустрою території

 

Керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши варіант генерального плану з максимальним збереженням існуючого стану (перед проектна пропозиція), наданого гр. Пономарчук Христиною Олексіївною, для погодження на проведення благоустрою території, а саме: земельної ділянки, яка межує з подвір’ям загального користування, за адресою: вул. Незалежності (вул.К.Лібкнехта), 135 в м. Сквира, виконавчий комітет Сквирської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Рішення виконавчого комітету міської ради «Про надання погодження на проведення благоустрою території» відкласти, у зв’язку з відсутністю висновку на проведення благоустрою території, а саме: земельної ділянки, яка межує з подвір’ям загального користування, за адресою: вул. Незалежності (вул.К.Лібкнехта), 135 в м. Сквира гр. Пономарчук Христині Олексіївні, відповідно до поданого варіанту генерального плану з максимальним збереженням існуючого стану (перед проектна пропозиція), виготовленого ТОВ «Будпроект м.Сквира», завідувача сектором містобудування та архітектури Сквирської райдержадміністрації Гаврилюк О.Я.

2. Контроль за виконання цього рішення покласти на заступника міського з питань діяльності виконавчих органів Палієнка С.І.

 

Голова виконкому                                                         В. А. Скочко

 

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: