(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Від 12.05.2017 №482/42

 
Дата публікації 17.5.2017 11:23:35
 

Від 12.05.2017 №482/42

 

Про розгляд заяви мешканця м.Сквира

гр.Сакевича Андрія Володимировича,

інваліда І групи, проживаючого

по вул. Незалежності, 210, кв.3

 

Розглянувши заяву гр.Сакевича Андрія Володимировича, інваліда І групи, проживаючого по вул. Незалежності, 210, кв.3 в м.Сквира з доданими документальними матеріалами та пропозицією по зведенню за його власні кошти біля власної однокімнатної квартири під №3 житловою площею -16,6м2, загальною площею -28,7м2, розміщеної на першому поверсі двоповерхового багатоквартирного житлового будинку за вказаною адресою, із збірно-розбірних конструкцій заскленого балкону розміром 2,0м х 3,0м, пандусу з’їзду з нього та облаштування місця стоянки інвалідної машини біля пандусу на земельній ділянці загальною площею 40м2 із числа земель міської ради житлової і громадської забудови, прилеглих до даного житлового будинку, та облаштування під´їзду до пандусу та місця стоянки інвалідного автомобіля шириною 2,5м протяжністю орієнтовно 50 м від існуючого внутрішньоквартального заїзду з вул. Незалежності; з метою покращення умов його проживання як інваліда – колясочника у цій малогабаритній квартирі, враховуючи наявність наданого ним погодження по цьому питанню всіх мешканців даного житлового будинку, керуючись Указом Президента України «Про заходи щодо розв’язання актуальних проблем осіб з обмеженими фізичними можливостями», на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Сквирської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Погодити, як виняток, зведення гр. Сакевичем Андрієм Володимировичем біля власної однокімнатної квартири під №3 житловою площею -16,6м2, загальною площею -28,7м2, розміщеної на першому поверсі двоповерхового багатоквартирного житлового будинку по вул. Незалежності, 210, кв.3 в м.Сквира, за власні кошти із збірно-розбірних конструкцій заскленого балкону розміром 2,0м х 3,0м, пандусу з’їзду з нього та облаштування місця стоянки інвалідної машини біля пандусу на земельній ділянці загальною площею 40м2 із числа земель міської ради житлової і громадської забудови, прилеглих до даного житлового будинку, та облаштування за власні кошти під´їзду до пандусу та місця стоянки інвалідного автомобіля шириною 2,5м протяжністю орієнтовно 50м від існуючого  внутрішньоквартального заїзду з вул.Незалежності.

2. Питання перенесення існуючого газопроводу на зовнішній стіні даного житлового будинку та існуючої конструкції для сушіння білизни, які заважатимуть вищеназваному облаштуванню, узгодити в установленому порядку із газовим господарством та мешканцями житлового будинку.

3. Рекомендувати сесії міської ради позитивно вирішити питання надання в користування гр.Сакевичу Андрію Володимировичу вищеназваної земельної ділянки для вказаних цілей.

4. Гр. Сакевичу Андрію Володимировичу проведення будівельних робіт здійснювати без погіршення умов проживання мешканців даного житлового будинку.

5. Після закінчення будівельних робіт провести благоустрій земельної ділянки та підтримувати його в належному санітарному стані.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу з питань підприємництва, містобудування та землекористування міської ради Іващенко Н.В.

 

 

В.О.Голови виконкому                                                       С.І.Палієнко

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: