(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Від 07.08.2017 №542/49

 
Дата публікації 10.8.2017 10:28:41
 

Від 07.08.2017 №542/49

 

Про надання ФОП Столярчук у О.А. згоди на розміщення 

тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності

на орендованій для комерційних цілей земельній ділянці

по вул. Незалежності, б/н, у м.Сквира

 

Розглянувши заяву фізичної особи – підприємця Столярчука Олександра Анатолійовича, користувача орендованої для комерційних цілей земельної ділянки площею 0,0030 га по вул. Незалежності, б/н, у м. Сквира (біля маслозаводу), з доданими документальними матеріалами, з метою оформлення відповідно до виимог чинного законодавства, розміщеного ним на даній земельній ділянці, згідно рішення виконкому Сквирської міської ради від 16.06.2000 №94, торгового кіоску по роздрібній торгівлі товарами широкого вжитку, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженим Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 21.10.2011р. №244, виконавчий комітет Сквирської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Надати фізичній особі–підприємцю Столярчуку Олександру Анатолійовичу згоду на розміщення в межах земельної ділянки, що знаходиться в його оренді для комерційних цілей, загальною площею 0,0030 га, тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності - торгового кіоску розм. 2,5х3,5 м по роздрібній торгівлі товарами широкого вжитку в м.Сквира по вул.Незалежності, б/н (біля маслозаводу).

2. ФОП Столярчуку О.А. оформити через сектор містобудування та архітектури Сквирської райдержадміністрації паспорт прив’язки даної тимчасової споруди. При його розробленні передбачити та провести благоустрій пішохідної частини вулиці Незалежності, прилеглої до цієї земельної ділянки.

3. Після розміщення торгівельної споруди заявнику подати до міської ради заяву за встановленою формою про виконання вимог паспорту прив’язки даної тимчасової споруди та про готовність її до експлуатації.

4. Заявнику заключити у обов’язковому порядку договір на вивіз ТПВ та на вуличне освітлення з комунальним підприємством «Сквирське комунальне господарство».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Палієнка С.І.

 

Голова виконкому                                                      В.А.Скочко 

 

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: