(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Від 03.06.2020 №1455/146 Про затвердження висновку органу опіки та піклування № 8 від 22.05.2020

 
Дата публікації 3.6.2020 16:7:9
 

Від 03.06.2020 №1455/146

 

Про затвердження висновку органу опіки

та піклування № 8 від 22.05.2020

 

Заслухавши голову органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Сквирської міської ради Сергієнко Л.В., керуючись Постановою Кабінету Міністрів України № 866 від 24.09.2008  «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної з захистом прав дитини», відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільного кодексу України, беручи до уваги Висновок (рішення) № 8 від 22.05.2020 органу опіки і піклування Сквирської міської ради «Про надання дозволу Мандзюку Олександру Петровичу на дарування житлового будинку, що знаходиться за адресою м. Сквира, вул. Миру, 23, в якому зареєстрована його неповнолітня внучка, Солодовчук Єлизавета Олександрівна, хххххххх року народження, своїй дочці, Солодовчук Наталії Олександрівні, хххххххх року народження», виконавчий комітет Сквирської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити висновок (рішення) № 8 від 22.05.2020 органу опіки і піклування Сквирської міської ради «Про надання дозволу Мандзюку Олександру Петровичу на дарування житлового будинку, що знаходиться за адресою м. Сквира, вул. Миру, 23, в якому зареєстрована його неповнолітня внучка, Солодовчук Єлизавета Олександрівна, ххххххх року народження, своїй дочці, Солодовчук Наталії Олександрівні, хххххх року народження».
  2. Надати дозвіл Мандзюку Олександру Петровичу на дарування житлового будинку, що знаходиться за адресою м. Сквира вул. Миру, 23, в якому зареєстрована його неповнолітня внучка, Солодовчук Єлизавета Олександрівна, хххххх року народження, своїй дочці, Солодовчук Наталії Олександрівні, ххххххх року народження.
  3. Житлові та майнові права неповнолітньої, Солодовчук Єлизавети Олександрівни, ххххххх року народження, яка зареєстрована в  житловому будинку № 23 за адресою м. Сквира вул. Миру, та яка являється донькою обдарованої, Солодовчук Наталії Олександрівни, не порушуються.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з економічних питань Людмилу СЕРГІЄНКО.

 

В.о.голови виконкому                                Сергій ПАЛІЄНКО

 

 

Погоджено:

Перший заступник міського голови                              В. Горбалінський

 

Заступник міського голови

з економічних питань                                                     Л. Сергієнко

 

Керуючий справами виконавчого комітету                  М. Іщенко

 

Виконавець:

Начальник юридичного відділу міської ради               О. Сікорська

 

 

 

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: