(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

ПРОТОКОЛ № 08 від 27.04.2021

 
Дата публікації 28.4.2021 11:3:44
 

ПРОТОКОЛ № 08

засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань

регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку

 

27.04.2021 року                                                                                  початок 11-00 год.

м.Сквира

 

ПРИСУТНІ:

Постійна комісія Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку:

  1. Голова комісії – Гриша Василь Васильович;
  2. Секретар комісії - Іщенко Марина Михайлівна;
  3. Член комісії - Король Інна Михайлівна

Всього: 3 депутати.

Відсутня: Поступаленко Юлія Олександрівна (заступник голови комісії)

 

ПРИСУТНІ ДОПОВІДАЧІ ТА ЗАПРОШЕНІ:

  1. Левіцька В.П., Сквирський міський голова;
  2. Черненко В.В.,  заступник Сквирського міського голови;
  3. Сергієнко Л.В., заступник Сквирського міського голови;
  4. Власюк Т.Г., секретар Сквирської міської ради;
  5. Згардівська Н.А.. керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Сквирської міської ради;
  6. Круківська І.В., начальник фінансового управління Сквирської міської ради;
  7. .Степаненко О.В., начальник відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства Сквирської міської ради;
  8. Шварцбурд Ю.Д., директор КП «Сквир-водоканал»;
  9. Рижков М.В., начальник ВП №1 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області;
  10. Скарбовійчук О.П., директор КП «Сквирське комунальне господарство».

 

ВІВ ЗАСІДАННЯ: голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: «Шановні колеги, з чотирьох членів комісії присутні 3. Відсутня Поступаленко Ю.О.. Шановні депутати, хто за пропозицію, щоб розпочати роботу засідання комісії, прошу голосувати.»

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

  • ВИРІШИЛИ:: Розпочати роботу засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В. ознайомив присутніх з порядком денним засідання комісії.

1.( 2) Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 22.12.2020 №31-3-VIII «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2021 рік» 10561000000 (код бюджету).

Доповідає: Круківська І.В., начальник фінансового управління Сквирської міської ради.

2. (4) Звіт директора Комунального підприємства Сквирської міської ради «Сквир-водоканал» про стан забезпечення жителів міста питною водою та заходи щодо поліпшення її якості.

Доповідає: Шварцбурд Ю.Д., директор КП СМР «Сквир-водоканал».

3. (5) Про інформацію Відділу № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Сквирської міської територіальної громади у 1 кварталі  2021 року та підсумки діяльності за 2020 рік.

Доповідає: Рижков М.В., начальник ВП №1 Білоцерківського  РУП ГУ НП в Київській області.

4. (8) Про затвердження Переліків майна комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що може бути передане в оренду.

Доповідає: Степаненко О.В., начальник відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства Сквирської міської ради.

5. (14) Про внесення змін до структури та штатного розпису апарату та виконавчих органів Сквирської міської ради.

Доповідає: Згардівська Н.А., керуюча справами(секретар) виконкому Сквирської міської ради.

6. (25) Про визначення кількісного складу виконавчого комітету Сквирської міської ради VIIІ скликання, затвердження його персонального складу.

Доповідає: Згардівська Н.А., керуюча справами (секретар) виконкому міської ради.

7. (27) Про затвердження Положення про сектор мобілізаційної та оборонної роботи Сквирської міської ради.

Доповідає: Згардівська Н.А., керуюча справами (секретар) виконкому міської ради.

8. (119) Про внесення змін до Регламенту Сквирської міської ради VIIІ скликання.

Доповідає: Власюк Т.Г., секретар Сквирської міської ради.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В. поставив на голосування пропозицію порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку від 27.04.2021 року прийняти в цілому.

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» -3;

«проти» - 0;

«утримались» -0.

  • ВИРІШИЛИ:: Порядок денний засідання постійної комісії Сквирської міської ради з пита СЛУХАЛИ:нь регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку від 27.04.2021 року прийняти в цілому.

 

1.( 2) СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 22.12.2020 №31-3-VIII «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2021 рік» 10561000000 (код бюджету).

ДОПОВІЛА: Круківська І.В., начальник фінансового управління Сквирської міської ради.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування пропозицію підтримати проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 22.12.2020 №31-3-VIII «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2021 рік» 10561000000 (код бюджету)», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0

  • :ВИРІШИЛИ: Підтримати проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 22.12.2020 №31-3-VIII «Про бюджет Сквирської міської територіальної громади на 2021 рік» 10561000000 (код бюджету), внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

 

2. (4) СЛУХАЛИ: Звіт директора Комунального підприємства Сквирської міської ради «Сквир-водоканал» про стан забезпечення жителів міста питною водою та заходи щодо поліпшення її якості.

ДОПОВІВ: Шварцбурд Ю.Д., директор КП СМР «Сквир-водоканал».

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Гриша В.В., Шварцбурд Ю.Д., Власюк Т.Г., Левіцька В.П.,Сергієнко Л.В.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В. поцікавився тим, як ведеться претензійна робота?

Директор Комунального підприємства Сквирської міської ради «Сквир-водоканал» Шварцбурд Ю.Д. звернув увагу на те, що за І квартал 121 споживач води заборгував 211 тисяч гривень. Це люди, які більше двох місяців не сплачують за послуги з водопостачання та водовідведення, заборгували більше однієї тисячі гривень. Усі ці споживачі води отримали попередження. Ними добровільно сплачено 43 тисячі гривень. На 9 осіб, які заборгували 7-8 тисяч гривень, подано позови до Сквирського районного суду Київської області. Суд виніс рішення ( документи знаходяться у Сквирському районному відділі державної виконавчої служби) про стягнення з цих людей у розмірі 89 тисяч гривень. Усі інші отримали попередження.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В. поцікавився, чи проводилася претензійна робота у минулому році?

Директор Комунального підприємства Сквирської міської ради «Сквир-водоканал» Шварцбурд Ю.Д. відповів, що у 2020 році підприємство отримало штрафні санкції на суму 278 тисяч гривень, які вже сплачені.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В. поцікавився, як проводиться робота щодо незаконного відбору води у літній період (полив городів)?

Директор Комунального підприємства Сквирської міської ради «Сквир-водоканал» Шварцбурд Ю.Д. звернув увагу на те, що з 278 тисяч гривень, які сплатили споживачі води, велика частина була за незаконне підключення до централізованого водопостачання. У І кварталі 2021 року підприємство отримало штрафні санкції на суму 49 тисяч гривень.

Секретар Сквирської міської ради Власюк Т.Г. зауважила, що є багато споживачів, які не користуються централізованим водопостачанням (мають криниці) , але не сплачують за водовідведення. Потрібно з’ясувати це питання.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В. поцікавився, які заходи заплановано щодо поліпшення якості питної води?

Директор КП СМР «Сквир-водоканал» Шварцбурд Ю.Д. звернув увагу на те, що спільно із Сквирською міською радою вживаються заходи щодо вирішення питання покращення якості питної води. Сквирською міською радою замовлено та виготовляється проектно-кошторисна документація для спорудження станції пом’якшення і знезалізнення води за рахунок коштів місцевого бюджету.

Щомісячно Білоцерківський міськрайонний відділ лабораторних досліджень проводить бактеріологічний аналіз води питної. Відповідно до результатів цих досліджень якість питної води відповідає нормативним документам.

Голова Сквирської міської ради Левіцька В.П. наголосила, що крім зазначених вище заходів щодо поліпшення якості питної води, заплановано заміну труб водогонів (6 км) та промивання  водопровідних мереж.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В. наголосив, що  до проєкту рішення потрібно написати розширену довідку про заходи щодо поліпшення якості питної води.

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ Гриша В.В.:

  1. підготувати довідку, в якій відзначити стан претензійно-позовної роботи та конкретні заходи щодо вирішення питання покращення якості питної води;
  2. доповнити пункт 2.4 проєкту рішення  «вчасне подання документів щодо корегування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у разі збільшення вартості складових (мінімальна заробітна плата, обов’язкові платежі, енергоносії, тощо)» економічним обґрунтуванням;
  3. доповнити проект рішення пунктом 2.6 «Інформацію про хід виконання цього рішення та заходів із поліпшення якості води заслухати в серпні 2021 року».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування  пропозицію:

  1. Підготувати довідку, в якій відзначити стан претензійно-позовної роботи та конкретні заходи щодо вирішення питання покращення якості питної води.
  2.  Доповнити пункт 2.4 проєкту рішення  «вчасне подання документів щодо корегування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у разі збільшення вартості складових (мінімальна заробітна плата, обов’язкові платежі, енергоносії, тощо)»  економічним обґрунтуванням.
  3. Доповнити проект рішення пунктом 2.6 «Інформацію про хід виконання цього рішення та заходів із поліпшення якості води заслухати в серпні 2021 року.

 

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0;

ВИРІШИЛИ:

  1. Підготувати довідку, в якій відзначити стан претензійно-позовної роботи та конкретні заходи щодо вирішення питання покращення якості питної води.
  2.  Доповнити пункт 2.4 проєкту рішення  «вчасне подання документів щодо корегування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у разі збільшення вартості складових (мінімальна заробітна плата, обов’язкові платежі, енергоносії, тощо)» економічним обґрунтуванням.
  3. Доповнити проект рішення пунктом 2.6 «Інформацію про хід виконання цього рішення та заходів із поліпшення якості води заслухати в серпні 2021 року.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування пропозицію підтримати проєкт рішення «Звіт директора Комунального підприємства Сквирської міської ради «Сквир-водоканал» про стан забезпечення жителів міста питною водою та заходи щодо поліпшення її якості», враховуючи доповнення, внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0

  • ВИРІШИЛИ:: Підтримати проєкт рішення «Звіт директора Комунального підприємства Сквирської міської ради «Сквир-водоканал» про стан забезпечення жителів міста питною водою та заходи щодо поліпшення її якості», враховуючи доповнення, внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

 

3. (5) СЛУХАЛИ: Про інформацію Відділу № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Сквирської міської територіальної громади у 1 кварталі  2021 року та підсумки діяльності за 2020 рік.

ДОПОВІВ: Рижков М.В., начальник ВП №1 Білоцерківського  РУП ГУ НП в Київській області.

Начальник ВП №1 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області РижковМ.В. звернув увагу на проблеми та шляхи їх вирішення.

  1. Збільшилася кількість крадіжок дачних будинків, де люди  не проживають. Необхідно підключити системи відео спостереження.
  2. Адмінприміщення  має непривабливий вигляд, потрібно зробити ремонт, щоб працівники поліції працювали у  комфортніших умовах. Попередня влада виділила на ремонт покрівлі 300 тисяч гривень.
  3. Потрібно обновити автопарк.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Гриша В.В., Рижков М.В., Левіцька В.П., Круківська І.В., Король І.М., Власюк Т.Г.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В. поцікавився, який відсоток розкриття крадіжок?

Начальник ВП №1 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області РижковМ.В. відповів, що розкрито 42 крадіжки.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В. зауважив, що на сторінці 10 у розділі «Взаємодія у соціальній сфері» слова «здійснюється в межах компетенції Рокитнянського ВП» (опечатка) замінити на «здійснюється в межах компетенції Сквирського ВП».

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.  поцікавився, скільки є на сьогоднішній день злочинців у розшуку?

Начальник ВП №1 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області РижковМ.В. відповів, що у розшуку 16 злочинців.

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ Гриша В.В.:

  1. Доповнити проект рішення пунктом 3 «Фінансовому управлінню Сквирської міської ради при уточненні бюджету за підсумками 6 місяців 2021 року передбачити виділення коштів для придбання автомобіля за Програмою Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2021 роки.
  2. Доповнити проект рішення пунктом 4 «Про хід виконання цього рішення та про стан виконання Програми Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2021 роки заслухати інформацію начальника ВП №1 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області в жовтні 2021 року.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування пропозицію:

  1. Доповнити проект рішення пунктом 3 «Фінансовому управлінню Сквирської міської ради при уточненні бюджету за підсумками 6 місяців 2021 року передбачити виділення коштів для придбання автомобіля за Програмою Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2021 роки.
  2. Доповнити проект рішення пунктом 4 «Про хід виконання цього рішення та про стан виконання Програми Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2021 роки заслухати інформацію начальника ВП №1 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області в жовтні 2021 року.
  3. ГОЛОСУВАЛИ:«за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0;

ВИРІШИЛИ:

  1. Доповнити проект рішення пунктом 3 «Фінансовому управлінню Сквирської міської ради при уточненні бюджету за підсумками 6 місяців 2021 року передбачити виділення коштів для придбання автомобіля за Програмою Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2021 роки.
  2. Доповнити проект рішення пунктом 4 «Про хід виконання цього рішення та про стан виконання Програми Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2021 роки заслухати інформацію начальника ВП №1 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області в жовтні 2021 року.

Начальник фінансового управління Сквирської міської ради Круківська І.В. звернула увагу на те, що Програмою Сквирської міської ради з профілактики злочинності на 2021 роки передбачено придбання оргтехніки, утеплення фасаду, придбання легкового автомобіля і монтаж підключення системи відеоспостереження.

Голова Сквирської міської ради Левіцька В.П. звернула увагу на те, що на встановлення по місту камер відеоспостережень  буде виділено 96 тисяч гривень. Також потрібно відновити роботу камер відеоспостережень , які були встановлені раніше по селах і по місту.

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування пропозицію підтримати проєкт рішення «Про інформацію Відділу № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Сквирської міської територіальної громади у 1 кварталі  2021 року та підсумки діяльності за 2020 рік», враховуючи доповнення, внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0

  • ВИРІШИЛИ:: Підтримати проєкт рішення «Про інформацію Відділу № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Сквирської міської територіальної громади у 1 кварталі  2021 року та підсумки діяльності за 2020 рік», враховуючи доповнення, внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

 

4. (8) СЛУХАЛИ: Про затвердження Переліків майна комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що може бути передане в оренду.

ДОПОВІЛА: Степаненко О.В., начальник відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства Сквирської міської ради.

Заступник Сквирського міського голови Черненко В.В. звернув увагу на те, що у проєкті рішення розглядається питання «Про затвердження Переліків майна комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що може бути передане в оренду». Але інвентаризація майна ще не закінчена, відповідно неможливо сформувати перелік майна повністю. Це пов’язано з комунальною установою Сквирської міської ради Відділом з управління комунальним майном, яку прийняли у комунальну власність. Там залишилися діючі договори і діючі об’єкти, які перебувають в оренді.

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ: Черненко В.В.: назву проєкту рішення «Про затвердження Переліків майна комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що може бути передане в оренду» змінити на: «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що перебуває в оренді»

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування пропозицію: назву проєкту рішення «Про затвердження Переліків майна комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що може бути передане в оренду» змінити на: «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що перебуває в оренді».

ГОЛОСУВАЛИ:                   «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Назву проєкту рішення «Про затвердження Переліків майна комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що може бути передане в оренду» змінити на: «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що перебуває в оренді».

 

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування пропозицію підтримати проєкт рішення «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що перебуває в оренді», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0

  • ВИРІШИЛИПідтримати проєкт рішення «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Сквирської міської територіальної громади, що перебуває в оренді», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

 

5. (14) СЛУХАЛИ: Про внесення змін до структури та штатного розпису апарату та виконавчих органів Сквирської міської ради.

ДОПОВІЛА: Згардівська Н.А., керуюча справами(секретар) виконкому Сквирської міської ради.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування пропозицію підтримати проєкт рішення «Про внесення змін до структури та штатного розпису апарату та виконавчих органів Сквирської міської ради», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0

  • ВИРІШИЛИ:: Підтримати проєкт рішення «Про внесення змін до структури та штатного розпису апарату та виконавчих органів Сквирської міської ради», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

 

6. (25) СЛУХАЛИ: Про визначення кількісного складу виконавчого комітету Сквирської міської ради VIIІ скликання, затвердження його персонального складу.

ДОПОВІЛА: Згардівська Н.А., керуюча справами (секретар) виконкому міської ради.

В ОБГОВОРЕННІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ: Левіцька В.П., Власюк Т.Г.

Секретар Сквирської міської ради Власюк Т.Г. звернула увагу на те, що Мошківський Віталій обраний головою Молодіжної ради, тому може бути введений до складу виконавчого комітету Сквирської міської ради. Молодіжна рада визначає цікаві пріоритетні напрямки роботи. Це питання екології, питання роздільного збору сміття, питання навчання людей старшого віку щодо оплати комунальних послуг по карткових рахунках .

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування пропозицію підтримати проєкт рішення «Про визначення кількісного складу виконавчого комітету Сквирської міської ради VIIІ скликання, затвердження його персонального складу», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0

  • ВИРІШИЛИ:: Підтримати проєкт рішення «Про визначення кількісного складу виконавчого комітету Сквирської міської ради VIIІ скликання, затвердження його персонального складу», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

 

7. (27) СЛУХАЛИ: Про затвердження Положення про сектор мобілізаційної та оборонної роботи Сквирської міської ради.

ДОПОВІЛА: Згардівська Н.А., керуюча справами (секретар) виконкому міської ради.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування пропозицію підтримати проєкт рішення «Про затвердження Положення про сектор мобілізаційної та оборонної роботи Сквирської міської ради», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0

  • ВИРІШИЛИ:: Підтримати проєкт рішення «Про затвердження Положення про сектор мобілізаційної та оборонної роботи Сквирської міської ради», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

 

8. (119) СЛУХАЛИ:Про внесення змін до Регламенту Сквирської міської ради VIIІ скликання.

ДОПОВІЛА: Власюк Т.Г., секретар Сквирської міської ради.

Голова постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку Гриша В.В.: поставив на голосування пропозицію підтримати проєкт рішення «Про внесення змін до Регламенту Сквирської міської ради VIIІ скликання», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

  • ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 3;

«проти» - 0;

«утримались» - 0

  • ВИРІШИЛИПідтримати проєкт рішення «Про внесення змін до Регламенту Сквирської міської ради VIIІ скликання», внести на розгляд 07 чергової сесії Сквирської міської ради та рекомендувати сесії затвердити це рішення.

 

ВНІС ПРОПОЗИЦІЮ Гриша В.В.: закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку.

ГОЛОСУВАЛИ:       «за» - 3;

                                      «проти» - 0;

                                      «утримались» - 0.

ВИРІШИЛИ: Закрити засідання постійної комісії Сквирської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, законності і правопорядку.

 

 

  • Голова постійної комісії

Сквирської міської ради

з питань регламенту, депутатської

етики, законності і правопорядку                                                                В.Гриша

 

Секретар комісії                                                                                            М. Іщенко

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: