(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

№939-39-VІІ Про продовження ТОВ «Євробуд - МТ» угоди про порядок користування земельною ділянкою несільськогосподарського призначення по вул. Київська, 40

 
Дата публікації 16.4.2019 16:46:26
 

РІШЕННЯ

 

Про продовження ТОВ «Євробуд - МТ»  угоди про порядок

користування  земельною ділянкою несільськогосподарського

призначення по вул. Київська, 40

 

Розглянувши заяву ТОВ «Євробуд-МТ» про продовження терміну дії угоди про порядок користування земельною ділянкою несільськогосподарського призначення в м. Сквира, по вул. Київська, 40, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань землекористування, будівництва та архітектури, керуючись ст.ст. 12, 93, 124, Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”. Законами України „Про землеустрій”, „Про оренду землі”, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Продовжити ТОВ «Євробуд-МТ» термін дії угоди про порядок користування земельною ділянкою площею 0,0160 га по вул. Київська, 40 для комерційного використання .
  2. Доручити міському голові укласти, за згодою сторін, Угоду про порядок оплати за користування земельною ділянкою на період виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
  3. Встановити річну плату за користування земельною ділянкою в розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «Євробуд-МТ» по вул. Київська, 40 (84073,60 грн.), що становить 10088,83 гривень (Десять тисяч вісімдесят вісім гривень 83 коп.) на  рік.
  4. Протягом 6-ти місяців з дня прийняття даного рішення подати до міської ради проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки на затвердження. У разі невиконання даної вимоги, угоду про порядок користування земельною ділянкою буде розірвано.
  5. Зобов’язати ТОВ «Євробуд-МТ» провести благоустрій даної земельної ділянки та прилеглої території і підтримувати їх в належному санітарному стані.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, будівництва та архітектури.

 

Міський голова                                                           В.А. Скочко

м. Сквира

11 квітня 2019 року

939-39-VІІ

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: