(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

№1108-47-VІІ Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення Свято – Успенській парафії Української Православної Церкви по вул. Соборна, 30-а, в

 
Дата публікації 11.11.2019 11:21:20
 

РІШЕННЯ

Про надання дозволу на розробку проекту

землеустрою щодо відведення в постійне

користування земельної ділянки несільськогосподарського

призначення  Свято – Успенській парафії  Української

Православної  Церкви по вул. Соборна, 30-а, в м. Сквира

 

         Розглянувши клопотання Свято – Успенської парафії Української Православної  Церкви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею 0,0451 га по вул. Соборна, 30-а в м. Сквира, наявні документальні матеріали, керуючись п.34 ч.1. ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 92, 123, п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України „Про землеустрій”, враховуючи пропозиції постійної комісії міської ради з питань землекористування, будівництва та архітектури, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Надати дозвіл Свято – Успенській парафії Української Православної Церкви на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею 0,0451 га по вул. Соборна, 30-а в м. Сквира.

      Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

  1. Розробку проекту землеустрою розпочати після укладення договору із землевпорядною організацією, яка має відповідну ліцензію.
  2. Розроблений відповідно до чинних норм законодавства, проект землеустрою подати на розгляд міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, будівництва та архітектури.

 

 

Міський голова                                                            В.А. Скочко

 

 

 

 

 

м. Сквира

07 листопада 2019 року

№1108-47-VІІ

 

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: