(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

№ 51-12-VIII Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Сквирської міської територіальної громади в особі Сквирської міської ради (код ЄДРПОУ 04054961) вуличного газопроводу с.Оріховець та передачу його на праві господарського відання

 
Дата публікації 11.10.2021 9:59:50
 

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 30 вересня 2021 року                 м. Сквира                            № 51-12-VIII

Про надання згоди на прийняття  до комунальної власності Сквирської міської територіальної громади в особі Сквирської міської ради (код ЄДРПОУ 04054961) вуличного газопроводу  с.Оріховець та передачу його на праві господарського відання акціонерному товариству «Оператор газорозподільної системи «Київоблгаз»

         Розгянувши звернення вуличного кооперативу «Вогник» с.Оріховець Білоцерківського району Київської області від 29.09.2021, керуючись нормами п.1, п.2 гл.1 р. ІІІ Кодексу газорозподільних систем, Закону України «Про ринок природного газу», ст.134, 136 Господарського кодексу, відповідно до ст. 25.42, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,    постанови Кабінету Міністрів України від 07.03.2013 №227 “Про затвердження Типового договору на користування складовими Єдиної газотранспортної системи України (між власниками та газотранспортними або газорозподільними підприємствами)”, розпорядження Сквирського міського голови від 06.01.2021 №1-ОД «Про склад комісії з приймання майна, активів та зобов’язань до Сквирської міської територіальної громади» із змінами відповідно до розпорядження від 10.02.2021 №15-1, з метою забезпечення ефективного використання, цільової та безаварійної експлуатації газових мереж, об’єктів та споруд на них, які знаходяться в межах Сквирської міської територіальної громади, поліпшення надання населенню послуг з газопостачання та приєднання до газорозподільних мереж, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань комунального майна, житлово-комунального господарства, благоустрою та охорони навколишнього середовища, Сквирська міська рада VIII скликання

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності Сквирської міської територіальної громади в особі Сквирської міської ради (код ЄДРПОУ 04054961) вуличного газопроводу с.Оріховець згідно акту приймання-передачі, що додається та є невід’ємною частиною цього рішення.

2. Затвердити акт приймання-передачі  вуличного газопроводу  с.Оріховець від вуличного кооперативу «Вогник» с.Оріховець до комунальної власності Сквирської міської територіальної громади в особі Сквирської міської ради (код ЄДРПОУ 04054961).

3. Передати вуличний газопровід в господарське відання акціонерному товариству «Оператор газорозподільної системи «Київоблгаз» (код ЄДРПОУ-20578072) згідно акту приймання-передачі.

4. Погодити укладання з акціонерним товариством «Оператор газорозподільної системи «Київоблгаз» договору на господарське відання складовими газорозподільної системи за формою, визначеною у додатку 4 Кодексу газорозподільних систем.

5. Забезпечити укладання договору на господарське відання складовими газорозподільної системи.

6. Організацію виконання цього рішення покласти на начальника відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства Степаненко О.В.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунального майна, житлово-комунального господарства, благоустрою та охорони навколишнього середовища.

 

 

Міський голова                                                              Валентина ЛЕВІЦЬКА

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: