(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Звертайтеся до ЦНАПу для отримання адміністративних послуг!

Дата публікації 18.1.2022 12:55:5
 

Послуги соціальної сфери були та залишаються одними з найбільш запитуваних у Сквирському ЦНАП. Нині тут можна оформити 61 вид послуг, суб’єктами надання яких є управління соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації та служба у справах дітей та сім’ї Сквирської міської ради.

Нагадуємо, що детальну інформацію та консультацію з питань оформлення та призначення усіх соціальних допомог, гарантованих державою, у тому числі житлових субсидій, допомог сім’ям з дітьми, надання пільг та компенсацій, матеріальної допомоги, та інших питань сфери соціального захисту населення можна отримати у нашому ЦНАП (м. Сквира, пров. Якушкіна, 3А, каб. 1). Прийом проводять Майя Бабич, Наталія Альошина та Наталя Капітанюк.

Враховуючи карантинні обмеження та з метою недопущення скупчення людей, приймання та консультування містян проводиться і в телефонному режимі. Телефонуйте: 52739.

Крім цього жителям сіл громади не потрібно їхати за адміністративними послугами до Сквири, адже послуги надаються старостами в межах відповідних старостинських округів.

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: