(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Сквирський академічний ліцей інформаційних технологій “Перспектива”

Дата публікації 28.9.2021 15:00:40
 

 

   Досліджуй, втілюй, надихай! Саме таке гасло Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій “Перспектива” Сквирської міської ради Київської області. Це унікальний освітній простір, який працює динамічно і стабільно, створюючи умови для забезпечення рівного доступу до якісної освіти. Він поєднує інформаційні технології як пріоритетний напрямок в освіті, авторські програми, інтегровані та інноваційні підходи навчання. Вдале поєднання цих складових забезпечує реалізацію освітньої траєкторії кожної дитини та розвиток компетентностей сучасної особистості.

   Освітня програма у ліцеї спрямована на розвиток життєвих умінь “Seven Cs”: критичне мислення, креативність, колаборація, (між)культурне усвідомлення, комунікація, комп’ютерна грамотність і кар’єрна та навчальна впевненість.

   Заклад є активним учасником Всеукраїнських проєктів; “Розумники Smart Kids”, ”Вивчай та розрізняй: Інфомедійна грамотність” від #IREX за підтримки посольства Великої Британії та США в Україні. Протягом чотирьох років школа працює у системі від Google Workspace (G Suite for Education). Другий рік як заклад відмовився від ведення паперового журналу, впровадивши в освітній процес електронний журнал/щоденник від литовської компанії Nevda “Моя школа”.

   Всі учасники освітнього процесу ведуть електронний документообіг, що дає можливість швидко реагувати на виклики сьогодення. Неодноразово педагоги закладу ділилися досвідом роботи з електронними системами, інтернет-ресурсами на рівні району та області.

   У ліцеї приділяється увага дітям з особливими освітніми потребами, створюючи заклад рівних можливостей.

   Результатом спільної роботи учнів, батьків, учителів є перемоги на районних та обласних конкурсах, чим і пишаємося.

   Учасники освітнього процесу готові до викликів сьогодення та інновацій, ефективно керувати ресурсами та інформаційними потоками у тісному зв’язку з життям.

   Ліцей “Перспектива” - місце свободи знань та творчості дітей, які вільно мислять!

 

 

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: