(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Відбулося засідання Оперативного штабу Сквирської міської ради, до якого включені керівники органів життєзабезпечення громади.

Дата публікації 24.2.2022 16:1:6
 

Відбулося засідання Оперативного штабу Сквирської міської ради, до якого включені керівники органів життєзабезпечення громади

За доповіддю керівників усі служби працюють в посиленому режимі, забезпечуючи цілодобове чергування. Матеріальними ресурсами забезпечені повністю. Усі укриття, відповідно до таблиць, відкриті, на випадок необхідності перебування там.

Старостами громади забезпечено доставку резервістів до 1 відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомат) та зібрано продукти харчування. На даний час додаткової потреби у продуктах немає.

Щодо питання здачі крові – надано роз’яснення Андрієм Чижом, директором КП СМР «Сквирська міська центральна лікарня», що забір крові для потреб медицини на даний час проводить Білоцерківський центр переливання крові. Проте планується 28.02.2022 р. здійснити забір на території Сквирської міської центральної лікарні, про що буде повідомлено додатково.

Поліція та ДСНС забезпечують охорону громадського порядку в посиленому режимі.

Дякуємо керівникам всіх підприємств, які долучилися до надання всього необхідного для наших захисників.

Оперативний штаб міської ради

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: