(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Як у Сквирі Різдво святкували

Дата публікації 10.1.2022 13:18:29
 

У ці дні небо і земля славить Різдво Христове, ми в очікуванні дива, радісної звістки. Тож, вже традиційно з метою популяризації та збереження надбань української культури, розвитку аматорського мистецтва та збереження фольклорної спадщини, розширення культурних зв'язків, виявлення та підтримки обдарованої творчої молоді 8 січня на площі Героїв Небесної Сотні в центрі міста Сквира пройшов ХІ міський фольклорний фестиваль «Різдвяна зірка».

Святкове дійство відкрили учасники драматичного гуртка «Юність» та народного аматорського ансамблю української пісні «Надія».

Міський голова Валентина Левіцька привітала з новорічно-різдвяними святами та побажала всім миру і добра. Зараз – особливий час. Ми звертаємося до джерел народної творчості, до народних традицій. І як радісно усвідомлювати, що вони сьогодні відновлюються, оживають.

Участь у фестивалі взяло близько 30 колективів та аматорів Сквирщини, що дарували свої пісні та різдвяний настрій жителям громади. Кожен отримав диплом та подарунок.

В рамках фестивалю працювали різноманітні майстер-класи, гарного святкового настрою додавали ігри, конкурси, розваги. Відбувся розіграш різдвяної лотереї. Кошти, отримані від продажу лотерейних квитків будуть направлені на благодійність.

Хай надихає Різдвяна зірка кожного із нас на прагнення єдності та щире братолюбство. Нехай землі українській, Господь дарує мир, благополуччя, а українцям - одностайне бажання зробити все для своєї держави, щоб запанував у нашій країні – МИР та спокій.

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: