(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Спілкування міської голови з трудовими колективами продовжується

Дата публікації 14.1.2022 14:50:58
 

Сквирська міська голова Валентина Левіцька продовжує зустрічі у трудових колективах громади. 13 січня 2022 року вона побувала з візитом у ТОВ фірма «Грона», де обґрунтувала виконання Програми соціально-економічного розвитку у 2021 році, із залученням коштів державного й обласного бюджетів у сумі понад 40 мільйонів гривень та власних (капітальний і поточний ремонти доріг, закладів освіти, прокладання газопроводу до с. Рогізна, завершення будівництва стадіону «Колос», технічне переоснащення водонапірної станції м. Сквира тощо).

Валентина Левіцька констатувала, що особливу увагу приділено освітній галузі, на яку припадає найбільша частка місцевого бюджету – понад 189 000 000,00 грн: 21 шкільний, 6 дошкільних, 2 позашкільні заклади працюють у звичному режимі, учні харчуються, підвезення їх до місць навчання здійснюється.

Підтримується медицина: за кошти громади фінансується зарплата працівників фельдшерських пунктів та невідкладної допомоги, поліпшується матеріально-технічна база міських центральної лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги.

На програму «Турбота» виділено майже 800 000,00 грн, на «Доступні ліки» - майже 603 000,00 грн. Було організовано акцію «Твори добро!», на яку відгукнулося понад 200 благодійників, й дітям, що потребують допомоги з боку суспільства, до свят подарунки вручено.

За підсумком 2021 року, Сквирський ЦНАП в Україні у числі перших зареєстрував 264 види послуг, до того ж колектив обслуговує людей якісно й відповідально.

Під час зустрічі йшлося про благоустрій громади. Валентина Левіцька наголосила на технічному оновленні КП «Сквираблагоустрій», додавши, що торік за місцеві кошти змогли придбати новий сміттєвоз вартістю 1 700 000,00 грн, поставлено завдання суттєво підвищити рівень обслуговування населення, в т. ч. й у зборі твердих побутових відходів.

Валентині Левіцькій було поставлено чимало запитань, на які вона відповіла так: тариф на воду та водовідведення КП «Сквир-водоканал» є економічно-обгрунтованим у зв’язку із зростанням цін на енергоносії; освітлення вулиць у місті та селах громади буде продовжуватися; у 2022 році ще 10 грунтових доріг буде покрито біло-щебеневою сумішшю (подушка для асфальтування); Сквирська дитячо-юнацька спортивна школа ім. П. Воропая працює, незважаючи на приписи пожежних, а недоліки, що мають місце ще з минулих років і на ліквідацію яких потрібні немалі кошти, міська рада виправляє; вживаються заходи для унормування ситуації на сміттєзвалищі.

Зустріч керівника громади з працівниками ТОВ фірма «Грона» була конструктивною й діловою. Валентина Левіцька залишила їм номер свого телефону й закликала до співпраці, вбачаючи у живому спілкуванні ефективність, що впливатиме на прийняття важливих для громади рішень.        


    

 
 
 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: