(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Сквирська міська рада звертається з проханням допомогти зробити наше місто чистим разом

Дата публікації 15.6.2021 10:32:26
 

Шановні мешканці Сквирської територіальної громади!

Сквирська міська рада звертається до Вас з проханням допомогти зробити наше місто чистим разом.

Для цього необхідно дотримуватися елементарних правил, не говорячи уже про законодавство, а саме: не виносити у сміттєві баки та до спецтранспорту не побутове сміття (гілля, будівельні відходи, відходи рослинництва та зіпсовані предмети домашнього вжитку (матраци, крісла, тумби, та інше )), адже це є порушенням правил благоустрою та поводження з відходами та призводить до поломки сміттєвозів і баків для сміття.

Натомість радимо Вам компостувати відходи рослинного походження для виготовлення в майбутньому добрива, а для утилізації гілля, будівельних відходів, предметів домашнього вжитку та іншого слід скооперуватися  з найближчими сусідами, чи навіть вулицею, і замовити спецтранспорт.

З приводу надання детальної інформації по даній послузі можете звернутися до Комунального підприємства "Сквирське комунальне господарство" ( далі КП "СКГ") за телефоном 5-16-53 або за адресою: вул. Соборна, 38 м. Сквира.

Додатково повідомляємо, що споживачі, у яких укладені договори з КП "СКГ" на послуги з поводження з побутовими відходами, можуть власним транспортом БЕЗОПЛАТНО вивозити ПОБУТОВЕ СМІТТЯ до Сквирського полігону.

Разом ми відродимо красу Сквирщини!

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: