(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Сквирська міська рада повністю володіє ситуацією щодо фінансових станів комунальних підприємств

Дата публікації 21.7.2021 15:00:42
 

Сквирська міська рада повністю володіє ситуацією щодо фінансових станів комунальних підприємств. Ще 03 червня 2021 року на засіданні постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку та комісії з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури та релігії було заслухано керівника КП "СКГ" щодо стану роботи підприємства та запропоновано підготувати розрахунки для отримання фінансової підтримки під час уточнення бюджету за підсумками І півріччя 2021р.


На 29 липня 2021 р. призначена позачергова сесія з питань виконання бюджету за 6 місяців 2021 року та уточнення бюджету, яке, згідно бюджетного кодексу України, можна проводити не раніше, як за результатами 6 місяців. До пропозицій з у точнення також ввійшли пропозиції комісії про виділення фінансової підтримкм КП "СКГ" для погашення заборгованості з виплати зарплати, що склалась у 2019-2020 роках.

Тому просимо "активістів" не спекулювати та не шукати проблем там, де вони вирішуються в плановому режимі. Користі більше підприємству принесе допомога у проведенні роз’яснювальної роботи серед населення щодо обов‘язковості укладання договорів на вивезення побутових відходів. Адже при ситуації, коли договори уклали лише 60% жителів, надання дотації із бюджету за рахунок податків, призводить до того, що одні і ті ж жителі фактично двічі фінансують одну послугу, а кошти, надані у вигляді дотації можна було б направити на вирішення інших нагальних проблем.

Тому, закликаємо усіх, хто хоче жити у чистому місті - укладіть договори на вивезення побутових відходів!

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: