(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Семінар із загальних питань зайнятості населення в м. Сквира

Дата публікації 14.7.2021 16:21:40
 

Семінар із загальних питань зайнятості населення в Сквирі

13 липня 2021 року в Сквирській районній філії Київського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості населення.

В заході взяли участь директор філії Світлана Кривуша та головний спеціаліст-інспектор з праці відділу праці, соціального захисту та соціального забезпечення  Сквирської міської ради Ярослав Поспєлов та 6 осіб з числа безробітних.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Сквирської районної філії КОЦЗ Олександр Осадовський надав інформацію про стан ринку праці та соціальні послуги, які надає служба зайнятості громадянам. Наголосив на перевагах легальної зайнятості та негативних сторонах неофіційних трудових відносин.

Головний спеціаліст-інспектор з праці Відділу праці, соціального захисту та соціального забезпечення Сквирської міської ради Ярослав Поспєлов висвітлив проблемні питання у сфері зайнятості та поінформував безробітних про необхідність оформлення трудових відносин з роботодавцем.

Також учасників семінару поінформували про норми чинного законодавства в сфері оформлення офіційних трудових відносин, ознайомлено з видами трудових відносин, які діють на сьогоднішній день.

Під час проведення заходу відбулось жваве обговорення  проблемних питань в режимі питання – відповідь. 

 


 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: