(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели збори колективу Віділу культури, молоді та спорту Сквирської міської

Дата публікації 3.12.2021 8:48:26
 

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели збори колективу Віділу культури, молоді та спорту Сквирської міської ради під час яких вкотре довели до працівників культури сумну статистику збільшення пожеж в Україні та на Київщині, основні. Поряд з цим наголошено на небезпеку яка чатує на гомадян у приватних домівках та на вулиці, а саме: небезпеку газових та електроприладів, систем пічного опалення, перебування на кризі, пустощі з вогнем та інших небезпек характерних для осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Зважаючи на наближення Новорічних та Різдвяних свят, роз’яснено алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних та схожих на них предметів, а також використання піротехнічної продукції під час культурно-масових заходів.

Семе через набудуття певних знань, як не спровокувати виникнення надзвичайних ситуацій та реагувати в залежності від виду небезпеки.

По завершенні працівники ДСНС поширили через інформаційні матеріали з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: