(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Рейдова перевірка найбільш небезпечних у пожежному відношенні лісових ділянок

Цими вихідними фахівцями ДСНС Сквирського району та працівниками  Сквирського лісництва ДП « Білоцерківське лісове господарство»  було здійснено рейдову перевірку найбільш небезпечних у пожежному відношенні лісових ділянок у Самгородецькій, Каленівській та Мовчаніській сільських радах. Нерідко прогулянки в лісі та у лісопаркових зонах закінчуються лихом для зеленого багатства планети і великими проблемами для пожежників та лісників, а так як лісові масиви в селах прилягають до житлового сектору і як наслідок пожежа у лісі може призвести не тільки до пожежі у екосистемах, але й у житловому секторі. А щоб населення району не забувало правила пожежної безпеки, працівниками ДСНС було розклеєно листівки та  вручено відповідні пам’ятки щодо дотримання правил пожежної безпеки під час перебування в лісі та природних екосистемах .

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів, на відкритих територіях. Пам’ятайте, що лише висока культура поводження з вогнем, дотримання правил пожежної безпеки позбавить вас від біди і страждань, що приносять пожежі. Будьте пильними та у разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером Служби порятунку «101».

Якщо ви відпочиваєте на природі, варто пам'ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу навколишньому середовищу і становить небезпеку для життя людей.

 

               Марина Денисенко, провідний інспектор Сквирського РС ГУ ДСНС

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: