(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Проводяться перевірки додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту суб’єктами господарювання з високим ступенем ризику

На виконання  Кодексу цивільного захисту фахівцями Сквирського РС ГУ ДСНС України у Київській області проводяться перевірки додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту суб’єктами господарювання з високим ступенем ризику  Сквирського району. Під час перевірок персоналу об’єктів було наголошено про основні правила евакуації працюючих  з будівель об’єкту в умовах надзвичайної ситуації, а також проведено інструктаж  з персоналом  основних правил пожежної безпеки на об’єктах . 

Перевірками встановлено, що на об’єктах  проводиться значна  робота по забезпеченню протипожежного захисту підприємств , але, разом з тим, є заходи, що пропонувалися приписами органу державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки,  залишаються не виконаними. ( На фото перевірка Об’єкта підвищеної небезпеки Сквирської нафтобази ТОВ «Альянс Ойл Україна»)

                                                 Марина Денисенко , провідний інспектор Сквирського РС ГУ ДСНС

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: