(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про скликання чергової тринадцятої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

Дата публікації 15.12.2016 10:21:24
 

 

 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 09 грудня 2016 року

75-ОД

 

 

 

Про скликання чергової тринадцятої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

                  

Відповідно до частини 4 та 9 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову тринадцяту сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 20 грудня 2016 року о 10-й годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

1.     Звіт Сквирського міського голови про діяльність міської ради.

ДОПОВІДАЄ: Скочко В. А. – міський голова

  1. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №47-3-VІI від 25 грудня 2015 року «Про затвердження бюджету міста Сквира на 2016 рік» з наступними змінами та доповненнями.

ДОПОВІДАЄ: Сергієнко Л.В. – заступник міського голови з економічних питань

3.     Про створення комісії по списанню багатоквартирних житлових будинків з комунального балансу на баланс новостворених ОСББ.

4.     Про списання багатоквартирних житлових будинків з комунального балансу на баланс новостворених ОСББ.

5.     Про надання дозволу міському голові на розірвання Договору №1 від 30.04.2013 рокупро відчуження артезіанської свердловини №40-88.

ДОПОВІДАЄ: Палієнко С. І. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів

6.     Затвердити Положення про електронні петиції.

7.     Про розгляд звернення депутата Сквирської міської ради Добровольського В. О.

ДОПОВІДАЄ: Бондар В. О. – секретар міської ради

8.     Про скасування рішення №1475-64-VI від 11.06.2015 року.

9.     Внести зміни до рішення №132-7-VII від 31 березня 2016 року.

10.       Про затвердження технічної документації, що посвідчує право власності на земельні ділянки громадянці Киричук Людмилі Миколаївні вул. Партизанська,15у м. Сквира, виготовленої ФОП Пивовар Н.М.

  1. Про присвоєння юридичної адреси земельним ділянкам утворених в результаті поділу земельної ділянки що належить на праві приватної власності Коломійцю Анатолію Володимировичу по вул.Дубініна, 16 м.Сквира.
  2. Про уточнення юридичної адреси земельної ділянки, яка знаходиться у власності Павленка В.В.
  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок громадянам.

14.       Про розробку технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки комерційного призначення по вул. Київська, б/н Сквирського району Київської області та передачі її в оренду ФОП Штундер С.В.

  1. Про продовження терміну дії угоди про порядок користування земельною ділянкою на період виготовлення документації ФОП Лазаренко Раїсі Юріївні по вул. Ч.Площа, б/н в м.Сквира.
  2. Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення фізичній особі – підприємцю Бондар І.С. по вул. Академіка Кононського, б/н.
  3. Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення фізичній особі – підприємцю Єрмоловичу С.В. по вул. Незалежності, б/н.
  4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам.

19.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у спільну часткову власність земельної ділянки громадянам Міщуку Володимиру Григоровичу Круківському Віктору Володимировичу по вул. Незалежності,85  у м. Сквира, виготовлений ПП «Світлиця - Нова».

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Тищенко В.О. для обслуговування власного гаража за адресою м. Сквира вул. Маслова,27.
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у оренду земельної ділянки ТОВ «Грона - Партнер» м. Сквира вул. Київська,27 б.

22.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину  Задворному Анатолію Федоровичу по вул. Успенська,2 б у м. Сквира, виготовлений ПП «Обрій».

23.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Ридченко Ірині Геннадіївні по вул. Лівобережна,72  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».

24.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Прохацькому Яну Тадеушовичу по вул. Весняна,35 у м. Сквира, виготовлений ФОП Пивовар Ніною Миколаївною.

25.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Ткачуку Володимиру Євстафійовичу по вул. Максима Рильського,66 у м. Сквира, виготовлений ПП «ЮРЕСКО».

26.       Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки громадянам Макоцьобі Сергію Федоровичу Харченко Павлу Анатолійовичу по вул. Слобідська,9 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».

ДОПОВІДАЄ: Іващенко Н.В. – начальник відділу з питань підприємництва, землекористування і містобудування Сквирської міської ради.

 

Міський голови                                                            В.А.Скочко

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: