(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Працівниками Білоцерківського РУ ГУ ДСНС проведено перевірки місць масового відпочинку населення на водних об'єктах Сквирської громади

Дата публікації 29.6.2021 12:38:52
 

Рятувальники проводять перевірку місць відпочинку населення на водоймах

Працівниками Білоцерківського РУ ГУ ДСНС з дотриманням карантинних заходів було проведено перевірки місць масового відпочинку населення на водних об'єктах Сквирської громади. Як свідчить статистичні дані основні причини загибелі громадян на воді є купання у непристосованих для цього місцях, купання в нетверезому стані та порушення правил поведінки під час перебування на водних об’єктах.

А щоб люди завжди пам’ятали про правила безпечної поведінки під час купання та риболовлі, виконання яких допоможе зберегти здоров’я, чи навіть життя, рятувальники з відпочиваючими провели інструктаж по безпеці на воді та роздали листівки на відповідну тему, а також наголошено що в даному місці купання заборонено. Рятувальники готові надати допомогу людям, які опиняться в небезпеці, але нагадують, що життя і здоров’я громадян залежить, у першу чергу, від їхньої уважності та обережності.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: