(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Пожежі

17 вересня о 18:53год.  до оперативно-диспетчерського пункту Сквирського району надійшло повідомлення про пожежу в приватній господарчій будівлі  за адресою: с.Великополовецьке вул. Леніна, 110.

 

На подію виїхало відділення 7-ДПРЧ м. Сквира. По прибуттю рятувальників на місце розвідкою встановлено, що горить покрівля та сіно в тюках складене на горищі господарчої будівлі.  Керівником гасіння пожежі прийнято рішення на гасіння пожежі подати два ствола «Б» .

Пожежу ліквідовано  о 20:31. На пожежі працювали 7 чоловік особового складу та 1 АЦ  7-ДПРЧ м. Сквира, 1 АЦ ДПК ТДВ «Шамріївський цукрозавод» .

Врятовано поруч розташований житловий будинок та господарчі будівлі.

17 вересня о 14:55год.  до оперативно-диспетчерського пункту Сквирського району надійшло повідомлення про загорання великої площі трав’яного настилу на відкритій території   за адресою: с.Безугляки вул. Шевченка.

На подію виїхало відділення 7-ДПРЧ м. Сквира. По прибуттю рятувальників на місце розвідкою встановлено, що горить трав’яний настилу на площі 1000м.кв., до прибуття підрозділу ДСНС місцевим населенням вжито заходи щодо попередження поширення пожежі на неподалік розташовані будинки.  Керівником гасіння пожежі прийнято рішення локалізувати загорання по периметру всієї площі.

 

Пожежу ліквідовано  о 16:19. На пожежі працювали 5 чоловік особового складу та 1 АЦ  7-ДПРЧ м. Сквира .

Ймовірна причина- необрежне поводження з вогнем невстановленою особою.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: