(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Повідомлення Про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертних грошових оцінок на території міста Сквира з метою продажу від 19.09.2016 року

Повідомлення

Про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертних грошових оцінок на території міста Сквира з метою продажу

 

Комісія по визначенню суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертних грошових оцінок на території міста Сквира з метою продажу проводить конкурс серед суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її подальшого продажу.

  1. Дата проведення конкурсу: 24.10.2016 року о 14.00 год., за адресою: м.Сквира, вул.Богачевського, 28 - Сквирська міська рада.
  2. До оцінки пропонуються наступні земельні ділянки:

пп

ПІБ власника нежитлової будівлі

Адреса земельної ділянки

Площа

Цільове призначення земельної ділянки

1

ТОВ «Грона -Партнер»

вул. Київська, 23 В

0,1811 га

для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства

 

 

  1. Претендентам необхідно надати до конкурсної комісії конкурсну документацію, що складається з підтверджуючих документів та конкурсної пропозиції у запечатаному конверті.
  2. До підтверджуючих документів належать:
  • Заява на участь у конкурсі;
  • Завірені власною печаткою копії свідоцтва про державну реєстрацію (виписка);
  • Статут, довідка про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України;
  • Завірені власною печаткою копії кваліфікаційних документів оцінювачів, копії сертифікатів інженерів – землевпорядників, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку земельної ділянки, договір чи наказ про призначення на роботу оцінювачів;
  • Інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з експертної грошової оцінки земельних ділянок тощо,);
  1. Вимоги до претендентів для участі у конкурсі: наявність відповідної кваліфікації оцінювачів щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів, виданими у встановленому порядку; досвід роботи з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.
  2. Конкурсна пропозиція претендента подається у окремо запечатаному конверті й має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт по складанню звіту з експертної грошової оцінки окремої земельної ділянки або декількох.
  3. Конкурсну пропозицію слід надавати або направляти поштою до виконавчого комітету Сквирської міської ради, конкурсній комісії за адресою: 09000, Київська обл., м.Сквира, вул. Богачевського, 28, тел.(04568)5-36-95, 5-13-99, не пізніше ніж до 13.00 години 17.10.2016 року.

 

Виконавчий комітет Сквирської міської ради

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: