(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Перші стерилізовані і вдячні тварини повернулися на вулиці Сквири!

Дата публікації 24.11.2016 14:51:48
 

Перші стерилізовані і вдячні тварини повернулися на вулиці Сквири!

Дякую всім не байдужим, добрим, чуйним жителям нашого рідного міста за підтримку! Особисто, дуже рада, що процес розпочато, що деякі люди навіть зустрічали своїх улюбленців, які привиті, з кліпсами і стерилізовані вчора повернулися в Сквиру. Нажаль проблема притулків існує і немає куди подіти наших менших друзів, окрім як повернути їх на місця попереднього існування, але у цьому є і плюси: тварина має свою територію, на яку вона не допустить іншу, а якщо вона стерилізована – не агресивна, потомства не приведе і через кілька років ми з полегшенням помітимо, що не бігають по Сквирі «собачі весілля», не лежать на дорогах вбиті машинами тварини, немає зляканих людей, а наші діти виховуються в чистоті, в доброті і любові! Для цього потрібно лише одне: Відповідайте за тих, кого Ви приручили! Не викидайте і не вивозьте тварин – вони стають безпритульними, мучаться і гинуть, при цьому народивши кілька раз по 9-11 щенят, які не в силах вижити!

Дякую депутатам міської ради, що повірили і підтримали програму! Дякую міському голові, який, дякуючи своїм набутим зв’язкам, поміг реалізувати це технічно (повірте нікому ніколи це не було потрібно! Процедура не з приємних: брудна, злякана тварина під наркозом …!). Я не брезгую і не жаліюсь, я особисто їх відловлювала і випускала, я їх підкормлюю і обігріваю і не прошу всіх робити так само, але настоюю на тому, щоб кожен з вас, побачивши ФАКТИ ВИКИДАННЯ ТВАРИН, ФАКТИ НАСИЛЬСТВА чи ЖОРСТОКОГО ПОВОДЖЕННЯ з ними повідомив про це відділ поліції або мене особисто за тел. 5-25-63 або 066-228-74-90.

Будьте людяними! Пам’ятайте: Бог відмірив тваринам набагато менше років, ніж нам, тому вони з радістю віддають всю свою любов і відданість тим, хто іноді, нажаль, їх кривдить!

Cекретар міської ради В. О. Бондар

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: