(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Педагогічний олімп

Дата публікації 30.12.2021 16:10:24
 

Протягом року Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» зумів підготувати та провести шість масштабних заходів всеукраїнського та міжнародного рівнів: «Гордість нації», «Берегиня України», «Родинна слава України», «Чернігівщина. Імена та здобутки», «Наукова еліта України», «Педагогічний олімп України».
     Всі проєкти розповідали про долю як окремих особистостей, так і різних колективів. Вони наповнені духом мужності, впевненості, аурою добра, позитивних емоцій та незабутніх вражень.
Отримуючи відгуки і подяки від учасників ми впевнені в тому, що такі заходи дуже потрібні. Саме вони розповідають про наше національне «Я», наше минуле і майбутнє освячене духом патріотизму та гордістю за наш край, за наших людей, за наші звичаї, традиції та красу рідної України. Проєкти об’єднують нас у міцну родину та згуртовують націю.
     24 грудня широко відкрив двері Будинок урочистих подій та зустрів делегатів Національної програми «Педагогічний олімп України», які з’їхались з усіх куточків нашої Батьківщини. Захід був підготовлений та проведений спільно з Інститутом проблем виховання НАПН України, Спілкою освітян України за підтримки та участі представників Офісу Президента України, Верховної Ради України, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, департаментів та управлінь галузі.
      В залі панувала урочиста та тепла атмосфера. Лауреатів вітали почесні гості:
Бех Іван Дмитрович — дійсний член НАПН України, директор Інституту проблем виховання НАПН України, доктор психологічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки
Ставнійчук Марина Іванівна — український державний діяч, віце-президент Світового конгресу українських юристів, голова правління громадського об’єднання «За демократію, через право», кандидат юридичних наук
Пилипенко Володимир Пилипович — український політичний діяч, кандидат юридичних наук, заслужений юрист України, директор Українського центру суспільно-правових досліджень, представник з питань культури і освіти Регіону Сицилія і комуни Агрідженто в Україні
Вербицький Володимир Валентинович — голова Спілки освітян України, віце-президент Національної академії наук вищої освіти України, доктор педагогічних наук, професор, директор Національного еколого-натуралістичного центру МОН України
Марченко Олександр Олександрович– Народний депутат України VІІІ скликання, Голова Всеукраїнської асоціації працівників ВНЗ I–II рівнів акредитації», Голова ГО «Асоціація народних депутатів України – учасників бойових дій.
Своїми виступами освітян вітали Заслужені артисти України – Астрая та Олена Білоконь, лауреати Міжнародних та Всеукраїнських пісенних конкурсів – Юрій М’яло та вокальний гурт «Кольори кохання», керівником якого є прекрасна поетеса та композитор Валентина Шевченко.


24 грудня 2021 року на урочистій церемонії вшанування лауреатів Національної програми «Педагогічний олімп України», відповідно до наказу Національного проєкту «Педагогічний олімп України» № 7 від 24 грудня 2021 року, з метою всебічного комплексного оцінювання діяльності педагогічної еліти держави, стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня їх професійної компетентності, майстерності і росту, підвищення престижу й авторитету педагогічної еліти держави відзначено Національним визнанням «Почесний педагог України» з врученням грамоти «За вагомий внесок у розвиток національної системи освіти» та Книгою пошани «Педагогічний олімп України» 

СКВИРСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ № 6 «РОМАШКА» 
СКВИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ – 
ДИРЕКТОР КУЛЬБАБЕНКО ЛАРИСА МИКОЛАЇВНА

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: