(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Ринок праці – в реаліях сьогодення

Дата публікації 15.12.2021 14:42:44
 

До відзначення 31-ї річниці створення Державної служби зайнятості Сквирська районна філія Київського обласного центру зайнятості організувала 15 грудня 2021 року  захід - круглий стіл на тему: «Ринок праці Сквирської громади в реаліях сьогодення та співпраця з роботодавцями». Захід також проводився з метою інформування роботодавців - суб’єктів господарювання, органів місцевого самоврядування щодо ринку праці в громаді , недопущення ними порушень законодавства про працю і зайнятість.
В заході взяли участь: міський голова Валентина Левіцька, начальник відділу праці, соціального захисту та соціального забезпечення  Сквирської міської ради Світлана Риченко, Лариса Марченко – начальник Сквирської ДПІ ГУ ДПС у Київській області, представники роботодавців ТОВ «Сквирський КХП», ТОВ фірма «Грона», фахівці Пенсійного Фонду, служби зайнятості. 
Сквирський міський голова Валентина Левіцька привітала  всіх з 31-ю річницею створення Державної служби зайнятості України та вручила Подяку голови Сквирської міської ради директору Світлані Кривуші та колективу Сквирської філії КОЦЗ.  Валентина Петрівна зазначила, що забезпечення мешканців району роботою, є частиною загальної справи, яка потребує комплексного підходу, активізації ролі роботодавців у збереженні та створенні нових робочих місць, дотримання законодавства про працю та зайнятість населення. 
Директор Сквирської РФ Київського ОЦЗ Світлана Кривуша поінформувала присутніх про стан ринку праці в громаді, про нові форми роботи, які сприяють оперативному укомплектуванню вакансій: відео-резюме шукачів роботи, проведення онлайн - співбесід з роботодавцями. На обліку протягом січня-листопада 2021 року у Сквирській службі зайнятості перебувало 1376 осіб, за сприяння служби зайнятості протягом 11 місяців 2021 року працевлаштовано – 715 осіб з числа незайнятого населення, направлено на роботи тимчасового характеру – 11 осіб, пройшли підвищення кваліфікації шляхом стажування безпосередньо на підприємствах – 46 осіб з числа безробітних.
Учасники круглого столу обговорили рекомендації щодо активізації ролі роботодавців у збереженні та створенні нових робочих місць, дотримання законодавства про працю та зайнятість шляхом об’єднання зусиль всіх сторін соціального партнерства, спрямованих на соціально-економічний розвиток району.

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: