(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Білоцерківський район: За січень - жовтень поточного року надходження по єдиному податку склали понад 415 млн. гривень

Дата публікації 30.11.2021 13:37:45
 

Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що представники малого та середнього бізнесу, які обрали спрощену систему оподаткування, перерахували до місцевих бюджетів регіону 415,7 млн. гривень єдиного податку. Питома вага у надходженнях склала майже 18%.

Зокрема, у звітному періоді, від фізичних осіб - підприємців надійшло 278 млн. гривень. Юридичними особами перераховано 37,5 млн. гривень. Сільськогосподарські товаровиробники сплатили 100,2 млн. гривень єдиного податку.

Нагадаємо, що відповідно до статті 298 Податкового кодексу України, зареєстровані в установленому порядку фізичні особи - підприємці, які до закінчення місяця, в якому відбулася державна реєстрація, подали заяву щодо обрання спрощеної системи оподаткування та ставки єдиного податку, встановленої для першої або другої групи, вважаються платниками єдиного податку з першого числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулася державна реєстрація.

Зареєстровані в установленому законом порядку суб’єкти господарювання (новостворені), які протягом 10 днів з дня державної реєстрації подали заяву щодо обрання спрощеної системи оподаткування та ставки єдиного податку, встановленої для третьої групи, яка не передбачає сплату податку на додану вартість, вважаються платниками єдиного податку з дня їх державної реєстрації.

Білоцерківська ДПІ  ГУ ДПС у Київській області

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: