(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Багато пожеж стерні та трави

З початку збирання врожаю 2016 року у державі виникло більше 40 пожеж у місцях збирання, зберігання врожаю і грубих кормів, якими знищено понад 280 га зернових та завдано збитків на суму майже 2,5 млн. гривень.

Як свідчить статистика, більшість пожеж виникає на неконтрольованих органами державного пожежного нагляду (контролю) фермерських та приватних господарствах.

Шановні громадяни, керівники фермерських та приватних господарств, не спалюйте залишки сухої рослинності та стерні на власних полях, земельних ділянках та подвір’ях – це може призвести до загорання поруч розташованих будівель, виникнення лісових пожеж та пожеж в екосистемах. Окрім безпосередньої загрози людському здоров’ю, спалювання сухої трави, стерні – неминуче призводить до того, що вогонь з полів та присадибних ділянок перекидається на лісосмуги та ліси, які з ними межують. Згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення ст. 77-1 ( самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків) тягне за собою накладення штрафу від десяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

                                                Марина Денисенко, провідний інспектор Сквирського РС ГУ ДСНС

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: