(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

22 червня відбулася розширена нарада з працівниками відділу освіти, директорами навчальних закладів громади та старостами

Дата публікації 22.6.2021 16:50:45
 

Під головування Сквирського міського голови Валентини Левіцької відбулася розширена нарада з працівниками відділу освіти, директорами навчальних закладів громади та старостами з питань підготовки освітніх закладів громади до нового 2021-2022 навчального року, організації харчування учнів пільгової категорії та підвозу учнів, вчителів до навчальних закладів та підготовки котелень.

В ході наради обговорювались питання результатів перевірки діяльності відділу освіти Сквирської міської ради щодо витрачання бюджетних коштів на енергоносії та паливно-мастильні матеріали. Під час проведених перевірок було виявлено ряд недоліків, за що оголошено догани.

Валентина Левіцька наголосила на спільній з директорами шкіл та старостами відповідальності за облік та ефективність використання бюджетних коштів на харчування учнів та опалення в осінньо-зимовий період освітніх закладів. Вказані питання постійно перебувають на контролі Сквирської міської ради.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: