(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

15 черня рятувальники Булоцерківсього РУ з дотриманням карантинних заходів провели профілактичну роботу у сільськогосподарських підприємствах Сквирської громади

Дата публікації 16.6.2021 16:22:28
 

Рятувальники провели інструктаж

15 черня рятувальники Булоцерківсього РУ з дотриманням карантинних заходів провели профілактичну роботу у сільськогосподарських підприємствах Сквирської МТГ. Першочерговим завданням для рятувальників є забезпечення пожежної безпеки під час збирання зернових та технічних культур. Рятувальники оглянули транспортні засоби, які будуть задіяні у зернозбиральній кампанії.

Під час обстеження техніки акцентовано значну увагу на обладнанні необхідним комплектом первинних засобів  пожежогасіння.

Під час профілактичної роботи з працівниками підприємства був проведений інструктаж та здійснено закріплення знань з ефективного використання первинних засобів  пожежогасіння при пожежі у вигляді реагування на пожежу членами ДПД.

На завершення рятувальники залишили пам’ятки з питань дотримання правил пожежної безпеки під час збирання зернових та встановили заборону використання відкритого вогню та паління у хлібних масивах.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: