(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

14 грудня відзначено День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата публікації 14.12.2021 16:12:29
 

14 грудня 2021 року члени ГО «Союз. Чорнобиль. Україна», пожежні, поліцейські, Сквирська міська голова Валентина Левіцька, заступниця міської голови Валентина Бачинська, секретар міської ради Тетяна Власюк вшанували героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – мужніх та самовідданих людей, які у 1986 році прийняли доленосний виклик, щоб захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС 4-го енергоблоку. До монументів полеглим пожежним та міліціонерам, які померли через ураження атомом, що в м. Сквира, покладено квіти, вінки та корзину квітів.

           Звітуючи про роботу за річний термін перебування на посаді, голова зупинилась на виконаних завданнях з капітального та поточного ремонту доріг у м. Сквира, селах Малі Єрчики та Малі Лисовці, ремонті приміщень Сквирських академічного ліцею, академічного ліцею №2, центру дитячої та юнацької творчості, харчоблоку ЗЗСО №3 І-ІІІ ст., Сквирського міського Будинку культури, облаштуванні громадської вбиральні у центрі міста тощо. На засіданні обговорено проблеми, що мають місце на стихійному ринку, підготовку до будівництва нового ЦНАПу, нового міського дитсадка, дитячих майданчиків, вимощення тротуару по вул. Богачевського м. Сквира, звернуто увагу на облік земельних ресурсів та раціональне їх використання на користь громади, транспортне забезпечення населення, в тому числі – пільгове (є намір втілити в життя програму «Соціальне таксі», придбати автобус для внутрішніх рейсів) й на низку інших життєво важливих питань.

Учасники «круглого» столу подали свої пропозиції щодо подальшого ремонту доріг, загалом впорядкування інфраструктури, які буде враховано при формуванні Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сквирської міської територіальної громади на 2022 рік.  

          Ліквідатори Леонід Биков, Світлана Гальчинська від імені голови Громадської організації Тетяни Грищенко подякували Валентині Левіцькій за виділене в управлінні соціального захисту приміщення для належної роботи, за організовану напередодні поїздку до Київського обласного драматичного театру ім. П. Саксаганського та перегляд цікавої вистави, за увагу й підтримку їх у соціальному захисті.    

          Подяку Сквирської міської ради за високий професіоналізм, самовідданість, відповідальність, вагомий особистий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС отримали:

- КОНДРАТЕНКО  Микола  Володимирович, учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;

-ТИМЧЕНКО Іван Іванович,  учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;

- ГАВРУК Віктор Миколайович, учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;

- ЄФІМЕНКО Юрій Михайлович, учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;

- ЛЕБІДЬ  Микола Петрович, учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;

- СТЕП’ЮК Юрій Георгійович, учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: