(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

№995-41-VІІ Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення Свято – Успенській парафії Української Православної Церкви по вул. Соборна, 30-а, в м.

 
Дата публікації 14.6.2019 12:2:28
 

РІШЕННЯ

Про надання дозволу на розробку проекту

землеустрою щодо відведення в постійне

користування земельної ділянки несільськогосподарського

призначення Свято – Успенській парафії Української

Православної  Церкви по вул. Соборна, 30-а, в м. Сквира

 

         Розглянувши клопотання Свято – Успенської парафії Української Православної  Церкви  про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею 0,0451 га по вул. Соборна, 30-а в м. Сквира, наявні документальні матеріали, керуючись п.34 ч.1. ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 92, 123, п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України „Про землеустрій”, враховуючи пропозиції постійної комісії міської ради з питань землекористування, будівництва та архітектури, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Надати дозвіл Свято – Успенській парафії Української Православної Церкви на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею 0,0451 га по вул. Соборна, 30-а в м. Сквира.

      Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій не підтримано більшістю голосів депутатів від складу ради.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, будівництва та архітектури.

 

Міський голова                                                            В.А. Скочко

м. Сквира

11 червня 2019 року

№995-41-VІІ

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: