(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

№718-30-VІІ Про вжиття заходів про недопущення розміщення ємності для зберігання рідкого палива

 
Дата публікації 4.7.2018 14:18:31
 

Про вжиття заходів про недопущення розміщення

ємності для зберігання рідкого палива

 

У зв’язку з виявленням факту встановлення ємності для зберігання рідкого палива на земельній ділянці, розташованої за адресою: м. Сквира вул. Київська, б/н (біля автостанція «Сквира»), керуючись ст.ст.30, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Інструкцією щодо вимог пожежної безпеки під час проектування автозаправних станцій затвердженої Наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи №376 від 06.12.2005 року, ст. ст. 26-29, 51 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», ст.7, ст.14 Закону України «Про екологічну експертизу», ст. ст. 125, 126 Земельного кодексу України, ст. 24 Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель», ст.376 Цивільного кодексу України, враховуючи пропозиції депутатів, Сквирська міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.       Доручити виконавчому комітету Сквирської міської ради розглянути питання щодо встановлення ємності для зберігання рідкого палива, на найближчому засіданні та направити до компетентних органів звернення міської ради щодо попередження і зупинення встановлення вищевказаної ємності за адресою: м. Сквира вул. Київська, б/н (біля автостанція «Сквира»).

2.       Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Палієнка С.І.

 

Міський голова                                                           В.А.Скочко

 

м. Сквира

21 червня 2018 року

№718-30-VІІ

 

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: