(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

№ 90-4 –VІІІ Про надання згоди на прийняття у міську комунальну власність майна комунальної власності сільських рад Сквирського району

 
Дата публікації 26.1.2021 18:10:46
 

РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на прийняття

у міську комунальну власність

майна комунальної власності

сільських рад Сквирського району

 

          Відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, враховуючи рішення Сквирської міської ради від 18.12.2020 №12-1-VІІІ Про реорганізацію юридичних осіб Антонівської, Буківської, Великоєрчиківської, Горобіївської, Домантівської, Дулицької, Каленнівської, Кам’яногребельської, Красноліської, Кривошиїнської, Тарасівської, Малоєрчиківської, Малолисовецької, Мовчанівської, Оріховецької, Пустоварівської, Рогізнянської, Рудянської, Самгородоцької, Селезенівської, Тхорівської, Чубинецької, Шаліївської, Шамраївської та Шапіївської сільських рад, які приєднуються до Сквирської міської ради, що є адміністративним центром та створення комісії з реорганізації вищезазначених органів місцевого самоврядування, що увійшли до складу Сквирської міської територіальної громади Білоцерківського району», Сквирська міська рада VIII скликання

 

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Сквирської міської ради майна комунальної власності сільських рад Сквирського району.
  2. Комісії з реорганізації забезпечити затвердження передавальних актів майна комунальної власності сільських рад Сквирського району у комунальну власність Сквирської міської ради .
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунального майна, житлово-комунального господарства, благоустрою та охорони навколишнього середовища.

 

   Міський голова                                                                Валентина ЛЕВІЦЬКА

 

     м. Сквира

21 січня 2021 року

№ 90-4 –VІІІ

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: