(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

№ 50-12-VIII Про надання дозволу на передачу майна, що перебуває в оперативному управлінні та на балансі комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирська центральна міська лікарня» (код ЄДРПОУ 01994190), в оперативне управл

 
Дата публікації 1.10.2021 13:33:43
 

СКВИРСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 30 вересня 2021 року                   м. Сквира                             № 50-12-VIII

Про надання дозволу на передачу майна, що перебуває в оперативному управлінні та на балансі комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирська центральна міська лікарня» (код ЄДРПОУ 01994190), в оперативне управління та на баланс комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (код ЄДРПОУ 38500755)

 

         Відповідно до статей 2, 26, 42, 59, 60, 73 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 133, 134 Господарського кодексу України, Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», статуту комунального підприємства «Сквирське комунальне господарство», затвердженого рішенням Сквирської міської ради від 21.01.2021 №130-4-VIII, статуту комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирська міська центральна лікарня», затвердженого рішенням Сквирської міської ради від 22.12.2020 №96-3-VIII, статуту комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», затвердженого рішенням Сквирської міської ради від 22.12.2020 №96-3-VIII, враховуючи звернення директора комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» від 22.09.2021 №331 та від 28.09.2021 №338, листи директора комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирська міська центральна лікарня» від 14.09.2021 №742 та від 28.09.2021 №776, з метою забезпечення ефективного використання комунального майна Сквирської міської територіальної громади, покращення якості надання первинної медичної допомоги, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань комунального майна, житлово-комунального господарства, благоустрою та охорони навколишнього середовища,  Сквирська міська рада VIII скликання

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Надати дозвіл на передачу нежитлових будівель - пологового відділення (літ.Ж-2) площею 1028,0 кв.м та аптеки (літ.П) площею 155,5 кв.м, що розташовані за адресою: вул. Київська, 12, м. Сквира Білоцерківського району Київської області і перебувають в оперативному управлінні та на балансі  комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирська центральна міська лікарня» (код ЄДРПОУ 01994190), в оперативне управління та на баланс комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (код ЄДРПОУ 38500755).  

2. Директору комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирська центральна міська лікарня» Чижу А.Г. та директору комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадіяк Л.В. створити комісії з передачі та приймання майна, протягом двох тижнів підготувати акт приймання-передачі майна та подати його на затвердження Сквирському міському голові.

3. Начальнику відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства Степаненко О.В. забезпечити укладання договору на право оперативного управління майном.

4. Директору комунального некомерційного підприємства Сквирської міської ради «Сквирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадіяк Л.В. після затвердження акту приймання-передачі майна вжити заходів щодо обліку майна, зарахувати майно на баланс підприємства та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку, призначити відповідального за збереження майна.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунального майна, житлово-комунального господарства, благоустрою та охорони навколишнього середовища.

 

 

 

Міський голова                                                           Валентина ЛЕВІЦЬКА

 

Погоджено:

Секретар міської ради                                                             Т. Власюк

Заступник міського голови                                                      В.Черненко

Заступник міського голови                                                      Л. Сергієнко

Начальник відділу з питань юридичного забезпечення

ради та діловодства                                                                       І. Кваша

 

 

Директор комунального некомерційного

підприємства Сквирської міської ради

«Сквирська центральна міська лікарня»                                         А.Чиж

Директор комунального некомерційного

підприємства Сквирської міської ради

«Сквирський міський центр первинної

медико-санітарної допомоги»                                                          Л.Гадіяк

 

 

Виконавець

Начальник відділу капітального будівництва,

комунальної власності та житлово-комунального

господарства                                                                                      О.Степаненко

 

 

Рекомендовано до внесення на

розгляд та затвердження сесією

Голова постійної комісії з питань

комунального майна, ЖКГ, благоустрою

та охорони навколишнього середовища                                       М.Сиворакша

 
 
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: