(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Від 26 березня 2018 року №18-ОД Про проведення двомісячника санітарної очистки та благоустрою території міста Сквира

Дата публікації 27.3.2018 14:3:26
 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 26 березня 2018 року                                                                                                                                   №18-ОД

Про проведення двомісячника санітарної очистки та благоустрою території міста Сквира

У зв’язку з покращенням погодних умов, з метою поліпшення стану навколишнього середовища, благоустрою, озеленення міста, територій підприємств, організацій та установ, житлових фондів та прилеглих до них територій, керуючись ст.ст. 30, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Провести двомісячник санітарної очистки та благоустрою території міста Сквира з 26 березня 2018 по 25 травня 2018 року.
  2. Затвердити заходи по проведенню двомісячника санітарної очистки та благоустрою території міста Сквира (додаються).
  3. Керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, підприємцям та мешканцям міста вжити заходів щодо проведення санітарної очистки та благоустрою міста на прилеглих та/або закріплених територіях під час проведення двомісячника.
  4. Відповідальність за виконання заходів по проведенню санітарної очистки покласти на комунальне підприємство «Сквирське комунальне господарство», забезпечивши під час проведення двомісячника прибирання та вивезення впорядкованого та упакованого сміття, а також ліквідацію стихійних сміттєзвалищ.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Палієнка С.І.

 

Міський голова                                                                  В.А.Скочко

 

ЗАХОДИ

по проведенню санітарної очистки та благоустрою території міста Сквира

з 26 березня 2018 по 25 травня 2018 року

1.     Організувати роботу по приведенню в належний стан вулиць та провулків, території підприємств, установ та організацій, індивідуальні господарства громадян, берегів річок, сміттєзвалища, пришляхових лісових смуг обрізку дерев,побілку дерев

Термін: протягом проведення місячника

Відповідальні: виконком міської ради, керівники підприємств, установ та організацій, мешканці міста, комунальне підприємство «Сквирське комунальне господарство»

 

2.     Провести благоустрій власних та прилеглих (закріплених) територій  магазини, торгові точки, кафе.

Термін: протягом проведення місячника

Відповідальні: керівники (власники) магазинів, торгових точок, кафе

 

3.     Мобілізувати громадськість міста на благоустрій домоволодінь вулиць біля них, на усунення порушень по розміщенню на вулицях і дорогах будматеріалів, лісоматеріалів, палива та вивід сечових та гнійних стоків, на відновлення стічних канав з метою запобігання незвичайних ситуацій.

Термін: протягом проведення місячника

Відповідальні: особи, уповноважені на складання протоколів про адміністративні правопорушення

 

4.     Провести благоустрій Меморіалу Слави.

Термін: протягом проведення місячника

Відповідальні: виконком міської ради, керівники підприємств, установ та організацій, мешканці міста, комунальне підприємство «Сквирське комунальне господарство»

 

5.     Провести роботу з виявлення юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які не уклали угоди (договори) на вивезення ТПВ. Вжити заходів щодо притягнення їх до адміністративної відповідальності згідно вимог чинного законодавства.

Термін: постійно

Відповідальні: особи, уповноважені на складання протоколів про адміністративні правопорушення

 

6.     Активізувати масово-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання належного санітарного стану, благоустрою міста, недопущенню забруднення навколишнього природного середовища.

Термін: постійно

Відповідальні: члени виконавчого комітету особи, уповноважені на складання протоколів про адміністративні правопорушення

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: