(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Сквирська міська рада оголошує конкурс щодо відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах 11 квітня 2018 року

Дата публікації 2.3.2018 15:24:59
 

Оголошення

Сквирська міська рада оголошує конкурс щодо відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах

КОНКУРС ВІДБУДЕТЬСЯ 11 квітня 2018 РОКУ о 11-00 В ПРИМІЩЕННІ СКВИРСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗА АДРЕСОЮ: ВУЛ. БОГАЧЕВСЬКОГО, 28 (МАЛИЙ ЗАЛ- ТРЕТІЙ ПОВЕРХ) 

ІНФОРМАЦІЯ

про проведення конкурсу з відбору виконавця послуг з проведення земельних торгів

 

  1. Мета проведення робіт: проведення земельних торгів з продажу права власності на земельні ділянки комунальної власності по вул. Незалежності,б/н та вул. Липовецька,б/н., в м. Сквира Сквирського району Київської області.
  2. Дані про земельні ділянки:
  • земельна ділянка орієнтовною площею 0,1675 га із числа забудованих земель Сквирської міської ради в межах міста Сквира для розміщення автомобільного газозаправного пункту (АГЗП) об’ємом 10 м3 по вул. Липовецька,б/н, в м. Сквира Сквирського району Київської області.
  • земельна ділянка орієнтовною площею 0,1288 га із числа забудованих земель Сквирської міської ради в межах міста Сквира для розміщення автомобільного газозаправного пункту (АГЗП) об’ємом 10 м3 по вул. Незалежності,б/н, в м. Сквира Сквирського району Київської області.
  1. Умови проведення конкурсу:

Конкурс з відбору виконавців земельних торгів щодо лотів, підготовка яких здійснюється:

Претендент повинен мати можливість фінансування підготовки лотів до продажу права власності земельних ділянок за власний рахунок з наступним відшкодуванням йому витрат переможцем земельних торгів у відповідності до абзацу 2 частини 5 статті 136 Земельного кодексу України. Виконання робіт із землеустрою та оцінки земель може здійснювати переможець конкурсу (у разі наявності у нього відповідних ліцензій), або підрядні організації, які мають відповідні ліцензії, за договором субпідряду.

Під час обрання переможця із числа учасників конкурсу з відбору виконавців земельних торгів враховуватиметься загальна оцінка балів конкурсної пропозиції кожного з учасників.

Переможець конкурсу забезпечує фінансування підготовки лотів до продажу на земельних торгах (виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки) за власний рахунок з наступним відшкодуванням йому витрат переможцем земельних торгів.

Переможець конкурсного відбору несе відповідальність перед організатором земельних торгів за невиконання зобов’язань третіми особами, координує надання послуг третіх осіб, створює умови та здійснює контроль за виконанням ними договірних зобов’язань. Конкурсна документація подається у запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців послуг з проведення земельних торгів» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендентів подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, термін виконання робіт (у календарних днях). Прийняття заяв припиняється за п’ять  робочих днів до дати проведення конкурсу. Конверти претендентів з конкурсною пропозицією розпечатуються на засіданні комісії. У разі неповноти, не відповідності наданих підтвердних документів вищезазначеним вимогам або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

  1. Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс з відбору виконавця послуг з проведення земельних торгів:
  • заява про участь у конкурсі з відбору виконавця послуг з проведення земельних торгів;
  • згода на обробку персональних даних (для претендента – фізичної особи – підприємця);
  • копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ;
  • копії ліцензій;
  • копії кваліфікаційних документів ліцитаторів претендента, яких буде залучено до проведення земельних торгів та підписання протоколу земельних торгів;
  • інформація про продані лоти на земельних торгах: кількість, стартова ціна, ціна їх продажу порівняно зі стартовою ціною;
  • копії кваліфікаційних документів інженерів – землевпорядників, а у разі відсутності у штаті претендента спеціалістів інженерів – землевпорядників додатково надати договір субпідряду з проектною організацією, яка буде виконувати землевпорядні та землеоціночні роботи;
  • інформація про кількість виготовлених проектів землеустрою та технічної документації з експертної грошової оцінки земельної ділянки за останні двадцять чотири місяці претендентом або субпідрядною організацією з якою претендент уклав договір на виконання відповідного виду робіт.
  1. Строк подання конкурсної документації: до 02.04.2018 року до 17:00 год. включно.
  2. Поштова адреса, за якою подаються документи: 09001, Київська область, Сквирський район, місто Сквира, вул. Богачевського, 28.
  3. Інформація про проведення конкурсу: Конкурс з відбору виконавця послуг з проведення земельних торгів відбудеться 11 квітня 2018 року о 11 годині у приміщенні Сквирської районної ради (малий зал) за адресою: Київська область, Сквирський район, місто Сквира, вул. Богачевського, 28.
  4. Відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони:

09001, Київська область, Сквирський район, місто Сквира, вул. Богачевського, 28.

За додатковою інформацією щодо конкурсу звертатись до відділу з питань підприємництва, містобудування та землекористування міської ради , тел. 5-27-39

 

Голова комісії

С.І.Палієнко

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: