(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Шановні рятівники, вогнеборці, ветерани пожежної служби!

Дата публікації 17.9.2021 11:15:20
 

 

Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня рятівника!

Ваша професія – це справа людей, котрі з честю та гідністю виконують свої обов’язки, підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і прагнуть якнайшвидше врятувати тих, хто потребує невідкладної допомоги.

Сьогодні своє професійне свято відзначають не тільки працівники аварійно-рятувальних служб, але й ті громадяни, що внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

Завжди приходити на допомогу всім, хто знаходиться у скрутній та критичний ситуації, рятувати життя, ризикуючи власним – ось непроста задача, яку ви щоденно виконуєте.

Бажаю особовому складу 7-ої ДПРЧ міста Сквира 12-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в Київській області та всім рятувальникам нашої держави міцного здоров'я, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів, успіхів і удачі у всіх починаннях, творчого натхнення на довгі роки, задоволення і радості від досягнень у професійній діяльності, щасливої долі, невичерпної енергії в здійсненні усіх ваших прагнень і надій. Миру, сімейного добробуту та злагоди - вашим родинам! Благополуччя і розквіту – громаді Сквирщини!

 

 

Сквирський міський голова                                                            Валентина ЛЕВІЦЬКА


 


 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: