(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Сердечно вітаємо із професійним святом, Днем працівників житлово-комунального господарства України, усіх працівників комунального підприємста "Сквирське комунальне господарство"

Дата публікації 17.3.2017 9:30:4
 

Сердечно вітаємо  із професійним святом, Днем працівників житлово-комунального господарства України, усіх працівників комунального підприємста  "Сквирське комунальне господарство" . 

Цей день – вияв уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в нашому місті.

Вони щодня докладають усіх зусиль, щоб сквиряни бачили чисті та охайні вулиці, двори. Їхня робота – як повітря. Поки вона виконується – її не помічають, та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у громадян. 

Дуже багато залежить у їхній роботі від «посмішок клієнтів», простіше кажучи, від подяки споживачів, які цінують і поважають працю робітників цієї галузі. Адже комунальники працюють для людей, а в цьому дуеті кожна сторона має свої функції.

Тож зичимо, щоб у ваших відносинах із споживачами завжди панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння. 

 

Бажаємо всім працівникам комунального підприємства "Сквирське комунальне господарство" та їхнім родинам добра, здоров’я, благополуччя та витримки. Зичимо фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей, мудрості, витримки керівникам та згуртованості колективу!

Міський голова Валерій Скочко,

колектив Сквирської міської ради

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: