(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Семінар на тему «Участь суспільства у прийнятті рішень в громадах»

Дата публікації 12.6.2017 14:42:46
 

За ініціативи Сквирської міської ради  12 червня 2017 року асоціація об’єднаних територіальних громад спільно з Фондом міжнародної солідарності (Польща) та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ організували семінар на тему «Участь суспільства у прийнятті рішень в громадах».

На семінар прибули представники виконавчих комітетів, депутати місцевих рад, голови сільських рад, представники місцевих громадських організацій, активісти Сквирського, Попільнянського, Тетіївського, Володарського, Ружинського районів.

У рамках семінару учасники мають можливість ознайомитися з досвідом та інструментами залучення громадян до процесу прийняття рішень на місцевому рівні, у тому числі темою бюджету участі. З учасниками працююуть експерти - практики партиципації, учасники проектів «Громадський бюджет – спільний успіх активних громадян та відкритої влади» та «Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об'єднаних громад», які впроваджувалися Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за сприяння Польсько-канадської програми підтримки демократії».

Окремою частиною семінару є тема написання проектів до Державного фонду регіонального розвитку від експерта з Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖК.

Вступне слово мали:

  • Артур Гроссман, голова Київського офісу Фонду міжнародної солідарності
  • Лідія Євтушенко, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ
  • Костянтин Плоский, заступник директора Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ
  • Ігор Абрам`юк, директор з розвитку Асоціації об’єднаних територіальних громад

Семінар з тематики  залучення громадян до процесу прийняття рішень на місцевому рівні, бюджет участі проводить Костянтин Плоский, заступник директора Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ 

Семінар з тематики написання проектів до Державного фонду регіонального розвитку проводить Лідія Євтушенко, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ

 

 

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: