(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про скликання чергової тридцять першої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

Дата публікації 7.8.2018 14:53:37
 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 7 серпня 2018 року   №29-ОД

Про скликання чергової тридцять першої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

                  

Відповідно до частини 4 та 9 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову тридцять першу сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 21 серпня 2018 року о 10-й годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Сквира за I півріччя 2018 року.
  2. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №551-26-VII від 26 грудня 2017 року «Про бюджет міста Сквира на 2018 рік».
  3. Про затвердження програми культурного розвитку міста.
  4. Про внесення змін у Програму розвитку житлово–комунального господарства з організації благоустрою міста Сквира на 2018 рік.

5.     Про надання дозволу на списання основних засобів, що знаходяться на балансі комунального підприємства „Сквирське комунальне господарство.”

ДОПОВІДАЄ: Тернова М. В. – начальник відділу бухгалтерського обліку та кадрової роботи міської ради.

  1. Про розгляд звернення членів комунальної комісії Сквирської міської ради.
  2. Про розгляд звернення депутата Дзюби О. В.

ДОПОВІДАЄ: Бондар В. О. – секретар сквирської міської ради.

  1. Про затвердження детального плану території під облаштування зупинки приміського типу загальною площею 1,28 га на площі Героїв Небесної Сотні в м. Сквира Київської області з урахуванням пропозицій містобудівної ради.
  2. Про надання дозволу Сквирській районній раді на розробку документацій із  землеустрою щодо інвентаризації земель з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.
  3. Про сплату авансового внеску та дозвіл на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «Грона – Партнер» по вул. Залізнична, 8-а, у м.Сквира.
  4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам.

12.  Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок громадянам.

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок, що знаходяться у спільній сумісній (частковій) власності громадян.
  2. Про затвердження детального плану території земельної ділянки за адресою м. Сквира пров. Гоголя,10 площею 0,0986 га для розміщення культової будівлі «Зал Царства Свідків Єгови».
  3. Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Бойко Надії Олексіївні по вул. Незалежності, б/н в м.Сквира.
  4. Про погодження зміни юридичної адреси земельної ділянки площею 0,0500 га, по вул. Сонячна, 21 в м. Сквира на адресу – вул. Сонячна, 21-а, яка знаходиться у власності Наркізова Василя Івановича.
  5. Про погодження зміни юридичної адреси земельної ділянки площею 0,0500 га, по вул. Сонячна, 21 в м. Сквира на адресу – вул. Сонячна, 21-б, яка знаходиться у власності Наркізова Василя Івановича.

18.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Двінянніковій Галині Іванівні по вул. Успенська,20 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».

19.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Стрижалову Сергію Юрійовичу по пров. Прорізному,5 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».

20.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель відділу освіти Сквирської міської ради по пров. Каштановий, 2 виготовлену ТОВ «Межувальник».

21.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель відділу освіти Сквирської міської ради по вул. Шевченка,43 виготовлену ТОВ «Межувальник».

22.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель відділу освіти Сквирської міської ради по вул. Шевченка,б/н виготовлену ТОВ «Межувальник».

23.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель відділу освіти Сквирської міської ради по вул. Соборна,32  у м.Сквира виготовлену ТОВ «Межувальник».

24.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель відділу освіти Сквирської міської ради по вул. Слобідська, 35 виготовлену ТОВ «Межувальник».

25.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель відділу освіти Сквирської міської ради по вул. Незалежності, 63 виготовлену ТОВ «Межувальник».

26.           Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Загородній Тетяні Миколаївні по вул. Садова,28 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».

27.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Іванець Тетяні Олександрівні по вул. Папаніна,8 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».

28.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу у власність громадянці Булатніковій Наталії Миколаївні по вул. Стаханова,15 у м. Сквира, виготовлену фізичною особою – підприємцем Гашенко М.С.

29.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу у власність громадянину Поліщуку Андрію Петровичу по вул. Корольова,12 у м. Сквира, виготовлену фізичною особою – підприємцем Гашенко М.С.

30.           Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Мельничук Тетяні Миколаївні по вул. Лівобережна, 5 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».

31.           Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Ященку Сергію Миколайовичу по вул. Шовковична, 23 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».

32.           Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Лебедю Юрію Петровичу по вул. Довженка, 11 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».

ДОПОВІДАЄ: Рогач В. С. – головний спеціаліст з питань підприємництва, землекористування і містобудування Сквирської міської ради.

 

Міський голови                                                            В.А.Скочко

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: