(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про скликання чергової сорокової сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

Дата публікації 26.4.2019 15:51:11
 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 Від 26 квітня 2019 року         №19-ОД

Про скликання чергової сорокової сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

        Відповідно до частини 4 та 9 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову сорокову сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 16 травня 2019 року о 10-й годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Сквира за перший квартал 2019 року
  2. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради №848-36-VІI від 19 грудня 2018 року „Про бюджет міста Сквира на 2019 рік”

ДОПОВІДАЄ: Сергієнко Л.В. – заступник міського голови з економічних питань

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок громадянам
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам
  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок, що знаходяться у спільній сумісній (частковій) власності громадян
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки громадянці Тибулевич Надії Миколаївні по вул. Соборна, 20-а в м.Сквира виготовлений ТОВ «Межувальник»
  5. Про сплату авансового внеску, з метою подальшого продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення Тибулевич Надії Миколаївні по вул. Соборна, 20-а в м.Сквира
  6. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 100,00 кв.м, що належить до земель комунальної власності Сквирської міської ради по вул.Соборна, 53 б у м.Сквира Київської області та підлягає продажу
  7. Про продовження договору оренди земельної ділянки по вул. Червона, б/н
  8. Про розгляд заяви ФОП Шикун Лесі Іванівни
  9. Про скасування рішення сесії Сквирської міської ради №901-37-VІІ від 21 лютого 2019 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Юрчук Галині Станіславівні по вул. Успенська, 12 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект»
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Мельничук Ользі Іванівні по ул.Шевченка, 204 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект»
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Мельничук Ользі Іванівні по вул. Шевченка, 204 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект»
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Толяровській Ользі Петрівні по вул.Чумацька, 28 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект»
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Кислян Тетяні Миколаївні по вул.Дюканова, 9 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник»
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Петюр Миколі Івановичу по вул. Калинова, 12 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник»
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Ходаківському Олександру Миколайовичу по вул. Шевченка, 120 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник»
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Федь Михайлу Євгеновичу по вул. Дюканова, 2 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник»
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Горлачову Сергію Валерійовичу по вул. Кривоноса, 19 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Бачінська Юлія Володимирівна»
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Лисій Ірині Петрівні по вул. Залізнична, 27 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович»
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Саргсяну Разміку Григоровичу по пров. Шкільний, 16 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович»
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність громадянам Педич Ігорю Володимировичу та Літвіновій Олені Володимирівні по вул.8 Березня, 17 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович»
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Данилюк Катерині Болеславівні по вул. Академіка Кононського,5 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Світличний Володимир Дмитрович»
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по пров.Архітектурний, 20.

ДОПОВІДАЄ: Іващенко Н.В. – начальник відділу з питань підприємництва, землекористування та містобудування Сквирської міської ради

 

Міський голова В.А.Скочко

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: