(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про скликання чергової шістдесят першої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

Дата публікації 1.10.2020 11:51:28
 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 29 вересня 2020 року              №61-ОД

Про скликання чергової шістдесят першої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

                  

Відповідно до статті 42, частини 4, 5 та 10 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову шістдесят першої сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 15 жовтня 2020 року о 10-00 годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Сквира за 9 місяців 2020 року.
  2. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради №1186-49-VІI від 19 грудня 2019 року „Про місцевий бюджет міста Сквира на 2020 рік 10320301000 (код бюджету)”

ДОПОВІДАЄ: СЕРГІЄНКО Л.В. – заступник міського голови з економічних питань

  1. Про надання попередньої згоди на прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Сквирського району в особі Сквирської районної ради до комунальної власності територіальної громади Сквирської міської ради

ДОПОВІДАЄ: СІКОРСЬКА О.М. – начальник юридичного відділу міської ради

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок громадянам.
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам.
  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок, що знаходяться у спільній сумісній (частковій) власності громадян.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення Сквирській Іудейській релігійній громадській організації України по вул.Соборна, 37 в м. Сквира виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної ділянки комунальної власності Сквирської міської ради для рибогосподарських потреб за адресою по вул. Соборна,1 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  6. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 23 травня 2018 року.
  7. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки.
  8. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Сквира вул. Шевченка,2-а, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна.
  9. Про сплату авансового внеску з метою подальшого продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Кривенку Євгенію Володимировичу по вул. Київська, 22 а  у м.Сквира.
  10. Про сплату авансового внеску з метою подальшого продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Шевченку Сергію Володимировичу по вул. Залізнична, б/н у м.Сквира.
  11. Про сплату авансового внеску з метою подальшого продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Якштас Олені Борисівні по вул. Залізнична, б/н у м.Сквира.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Пановій Наталії Анатоліївні по вул. Чижика, 27 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Матчак Олені Станіславівні по вул. Польова, 66 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Бовсунівській Тетяні Павлівні по вул. Садова, 24 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Дроздівській Олені Василівні по пров. Архітектурний, 13 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Цвіркуну Василю Леонтійовичу по вул. Садова, 1 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Утеченку Василю Володимировичу по вул. Новоселецька, 36  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Цимбалюку Олександру Станіславовичу по вул. Весняна, б/н  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Віленчицу Анатолію Олександровичу по вул. Слобідська, 96/1  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Цимбалюк Олені Анатоліївні по вул. Кобзаря, 28  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Писарюк Надії Миколаївні по вул. Партизанська, 42  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Матчак Олені Станіславівні по вул. Польова, 66  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Макусевич Тамарі Михайлівні по вул. Польова, 90  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Янчуку Сергію Анатолійовичу по вул. Піщана,103 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Сопіженку Сергію Івановичу по вул. Набережна,1а у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Акімовій Надії Анатоліївні по вул. Абрикосова, 18 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Дубовому Андрію Івановичу по вул. Лівобережна, 59 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Петренку Юрію Вікторовичу по вул. Новоселецька, 26 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Вільхівській Ользі Олександрівні по вул. Лесі Українки, б/н у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянам  Завертайло Галині Олександрівні та Завертайло Оксані Володимирівні по вул. Чижика, 36  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Вільхівській Варварі Степанівні по вул. Лесі Українки, б/н у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Вільхівській Варварі Степанівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Лесі Українки, б/н  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину  Білецькому Олександру Володимировичу по пров. Шкільний, 28 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Корзун Тетяні Миколаївні по вул. Залізнична, 21 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Завертайло Галині Олександрівні по вул. Чижика, 36 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Панасюк Тетяні Миколаївні по вул. Академіка Кононського, б/н  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Руденко Катерині Дмитрівні по вул. Незалежності, 230-а у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Антонюку Олександру Вікторовичу по вул. Липовецька, 87 у м. Сквира, виготовлену ПП «Землевпорядний центр АО».
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Сахнюк Анатолію Івановичу по вул. Зарічна, 36 у м. Сквира, виготовлену ПП «Землевпорядний центр АО».
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Івашкевич Раїси Андріївнипо пров. Горького, 15 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Комарніцькій Валентині Дмитрівні по пров. Лермонтова, 24 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Марковському Василю Миколайовичу по вул. Академіка Кононського, 35 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Корнієнко Юлії Василівні по вул. Сонячна, 54а у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Тимошенку Миколі Степановичу  по пров. Кільцевий, 14 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Чорнолецькій Людмилі Олександрівні по вул. Мічуріна, 35  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Гайдамачуку Анатолію Борисовичу по вул. Пустоварівська, 53  у м. Сквира, виготовлену ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Чорнолецькій Людмилі Олександрівні по вул. Мічуріна, 35 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  48. Про затвердження проектів землеустрою та технічних документацій щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам міста Сквира

ДОПОВІДАЄ: ІВАЩЕНКО Н.В.– начальник відділу з питань підприємництва, землекористування і містобудування Сквирської міської ради.

 

Міський голова                                                            Валерій СКОЧКО

 

 

ПОГОДЖЕНО:

Перший заступник міського голови                               В.Горбалінський

 

Заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих органів влади                                               С.Палієнко

 

Заступник міського голови з економічних питань          Л.Сергієнко

 

Начальник відділу бухгалтерського обліку

та кадрової роботи – головний бухгалтер                       М.Тернова

 

Начальник юридичного відділу                                      О.Сікорська

 

Начальник відділу з питань підприємництва,

землекористування і містобудування                              Н.Іващенко

ВИКОНАВЕЦЬ:

Секретар міської ради                                                     В.Бондар

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: