(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про скликання чергової п’ятдесят четвертої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

Дата публікації 13.5.2020 9:54:9
 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 12 травня 2020 року    № 14-ОД

Про скликання чергової п’ятдесят четвертої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

                   

Відповідно до частини 6, 10 та 15 статті 46, статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову п’ятдесят четверту сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 28 травня 2020 року о 10-00 годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Сквира за I квартал 2020 року.
  2. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради №1186-49-VІI від 19 грудня 2019 року «Про місцевий бюджет міста Сквира на 2020 рік 10320301000 (код бюджету)».
  3. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік.
  4. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2021 рік.

ДОПОВІДАЄ: Сергієнко Л.В. – заступник міського голови з економічних питань.

  1. Про надання дозволу комунальному підприємству «Сквираблагоустрій» на списання багаторічних насаджень.
  2. Про внесення змін до статуту комунального підприємства «Сквираблагоустрій».
  3. Звіт про роботу та використання бюджетних коштів комунального підприємства «Сквираблагоустрій».

ДОПОВІДАЄ: Степаненко О. В. – директор підприємства.

  1. Звіт про роботу та використання бюджетних коштів комунального підприємства «Сквир-водоканал».

ДОПОВІДАЄ: Шварцбурд Ю. Д. – директор підприємства.

  1. Звіт про роботу та використання бюджетних коштів комунального підприємства «Сквирське комунальне господарство»

ДОПОВІДАЄ: Скарбовійчук О. П. – начальник підприємства.

  1. Про створення комісії по розгляду земельних спорів та інших звернень, які потребують вивчення на місцевості на території Сквирської міської ради.

ДОПОВІДАЄ: Горбалінський В. М. – перший заступник Сквирського міського голови.

  1. Про внесення змін до «Програми продажу земельних ділянок, в тому числі на земельних торгах у формі аукціону на 2020 рік на території м. Сквира».
  2. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок громадянам.
  3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам.
  4. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок, що знаходяться у спільній сумісній (частковій) власності громадян.
  5. Про розробку технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки по вул.Незалежності, 228 в м.Сквира.
  6. Про сплату авансового внеску та дозвіл на продаж земельної ділянки по вул. Шевченка, 2-а.
  7. Про затвердження змін до Детального плану території земельних ділянок з коригуванням червоних ліній по вул. Шевченка, №36 і №38 в місті Сквира Київської області.
  8. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення громадянці Мошківській Віті Юріївні по вул. Липовецькій, 7 у м. Сквира.
  9. Про зміну цільового призначення земельної ділянки по вул. І.Франка, 30 у м. Сквира.
  10. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Сопіженко Сергію Івановичу земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вул. Набережна, 1-а в м.Сквира.
  11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Войцехівському Валентину Олександровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в  межах Сквирської міської ради Київської області.
  12. Про розгляд заяви щодо виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража вул.Богачевського, 60/12-С у  м.Сквира
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність громадянину Штундеру Василю Андрійовичу в межах Сквирської міської ради виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Бездольній Світлані Станіславівні по пров. Слобідський, 14 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Григоровичу Олегу Павловичу по вул. Матросова, 10 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Григоровичу Олегу Павловичу по вул. Матросова, 10  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Пашкевич Світлані Павлівні по вул. Успенська, 127 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність  громадянці Семенюк Вірі Петрівні по вул. Незалежності, 31 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Шельменко Любов Степанівні по вул. Максима Рильського, 65 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Козуліній Ганні Федорівні по пров. Гоголя, 12 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність гр. Івановій Олександрі Миколаївні та гр. Ліпецькій Теклі Максимівні по вул. Гоголя, 20  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Алякіну Михайлу Володимировичу по пров. Кільцевий, 6  у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Волоконській Лідії Олексіївні по пров. Прорізний, 13 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Дутенку Івану Івановичу по вул. Польова, 37 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Кравчук Ірині Станіславівні по пров. Кривоноса, 7 у м. Сквира,  виготовлену ФОП «Ставнича Лариса Вікторівна».
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Задніпрянко Володимиру Миколайовичу по вул. Некрасова, 1 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Задніпрянко Володимиру Миколайовичу по вул. Некрасова, 1 у м. Сквира, виготовлений ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  28.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Сопіженко Віктору Миколайовичу по вул. В.Дубініна, 46 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Башук Інні Володимирівні по вул. Відродження, 73 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Можарівському Сергію Олександровичу по вул.Квітнева, 9-А у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Музиченко Мирославі Юріївні по вул. Байдукова, 9 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  32.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Радчуку Юрію Миколайовичу по пров.Толстого, 10 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Редюку Павлу Івановичу по вул.Чорновола, 23 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Шеремет Сергій Іванович».
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Цимбалюк  Олені Анатоліївні по вул. Кобзаря, 28 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у комунальну власність по вул. Котляревського, 25 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Оржеховській Олені Юріївні по вул.Академіка Кононського, 53 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Скиблюк Жанні Миколаївні по вул. Білякова, б/н у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Степовому Григорію Степановичу по пров. Білякова, 8-А у м. Сквира, виготовлений ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність гр. Онищуку Олександру Анатолійовичу, Онищуку Олександру Олександровичу та гр. Онищук Оксані Володимирівні по вул. Залізнична, 55 б у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність громадянам Максимчук Володимиру Михайловичу, Швидун Олександру Кузьмовичу, по вул. Незалежності, 61 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Бачінська Юлія Володимирівна».
  41. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка відводиться в оренду ПрАТ «Київобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (ПС Елеватор) в межах Сквирської міської ради Сквирського району Київської області.
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Потьомкіну Сергію Константиновичу по вул. Незалежності, 121 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації невитребуваної земельної частки (паю) в межах Сквирської міської ради Київської області.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Дячук Олені Семенівні по пров. Толстого,9 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність громадянам Пустовіт Віктору Олександровичу, Пустовіт Галині Володимирівні по вул. Некрасова,21 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  46. Про розгляд звернення жителів м.Сквира.
  47. Про розгляд звернення учасників АТО.

ДОПОВІДАЄ: Іващенко Н.В.– начальник відділу з питань підприємництва, землекористування і містобудування Сквирської міської ради.

 

Секретар міської ради                                                   Вероніка БОНДАР

 

 

ПОГОДЖЕНО:

Перший заступник міського голови                              В.Горбалінський

 

Заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих органів влади                                                 С.Палієнко

 

Заступник міського голови

з економічних питань                                                        Л.Сергієнко

 

Начальник відділу бухгалтерського обліку

та кадрової роботи – головний бухгалтер                        М.Тернова

 

 

Начальник юридичного відділу                                        О.Сікорська

 

Начальник відділу з питань підприємництва,

землекористування і містобудування                               Н.Іващенко

 

ВИКОНАВЕЦЬ:

Секретар міської ради                                                        В.Бондар

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: