(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про скликання чергової одинадцятої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ВІД 05 ВЕРЕСНЯ 2016 РОКУ  №53-ОД

Про скликання чергової одинадцятої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

                  

Відповідно до частини 4 та 9 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову одинадцяту сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 15 вересня 2016 року о 10-й годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

1.  Про затвердження Програми охорони та захисту тваринного світу, регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в м. Сквира на 2016-2021 роки.

  1. Про затвердження Правил утримання собак та котів у місті Сквира.

ДОПОВІДАЄ: Бондар В. О. – секретар міської ради

3.  Про затвердження «Міської цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2016 рік» (згідно листа від Шуляк І.М.).

4.  Про затвердження положення «Про здійснення допорогових закупівель».

5.  Про затвердження складу та положення «Про тендерний комітет».

  1. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №47-3-VІI від 25 грудня 2015 року «Про затвердження бюджету міста Сквира на 2016 рік» з наступними змінами та доповненнями.

ДОПОВІДАЄ: Сергієнко Л.В. – заступник міського голови з економічних питань

7.  Про стан боротьби зі злочинністю.

ДОПОВІДАЄ: Шамрай Р. М. - Начальник Сквирського Відділу Поліції

8.  Про стан водопостачання та водовідведення у місті Сквира.

ДОПОВІДАЄ: Скарбовійчук О. П. – начальник КП «СКГ»

9.  Про перейменування вулиці «Площа Героїв Сквирщини».

ДОПОВІДАЄ: Бондар В. О. – секретар міської ради.

10.  Про розгляд звернення фракції партії ВО «Батьківщина».

11.  Про розгляд депутатського звернення.

ДОПОВІДАЄ: Сергієнко Л.В. – заступник міського голови з економічних питань

12.  Про подальшу долю приміщення, що знаходиться за адресою: м. Сквира, вул. Соборна (Леніна) 24 (бувший музей).

ДОПОВІДАЄ: Палієнко С. І. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів.

13.  |Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам (сюди ж включаємо ділянки Атовцям).

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у спільну сумісну (часткову) власність земельних ділянок громадянам.

15.  Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 12 липня 2016 року за №198-10-VIІ «Про дозвіл ПП «Волдор» на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення  по вул. Слобідська, 4а (вул.Щорса) у м.Сквира».

  1. Про надання дозволу ТОВ «Грона -- Партнер» на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0334 га по вул. Київська, 27 б.

17.  Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,5232 га, яка надана в оренду ТОВ "Грона - Партнер" по вул. Київська, 23В Сквирського району Київської області та підлягає продажу.

  1. Про сплату авансового внеску та дозвіл на продаж земельної ділянки площею 0,1811га несільськогосподарського призначення ТОВ «Грона - Партнер» по вул. Київська, 23 В, у м.Сквира.
  2. Про відхилення зауваження міського голови до рішення сесії Сквирської міської ради №43-2-VII від 22 грудня 2015 року «Про сплату авансового внеску та дозвіл на продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Кривенку Євгенію Володимировичу по вул. Київська, 22 А, у м.Сквира».

20.  Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0466 га по вул. Липовецька, 97 м. Сквира, Сквирського району Київської області яка перебуває в оренді у Косовської Людмили Олексіївни та підлягає продажу.

  1. Про продовження терміну дії Угоди про порядок користування земельною ділянкою несільськогосподарського призначення на період виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право оренди земельної ділянки фізичній особі – підприємцю Асламович Зінаїді Григорівні вул. Леніна,30 м. Сквира.
  2. Про продовження терміну оренди земельної ділянки  несільськогосподарського призначення  ФОП Асламович З.Г. по вул. Леніна,30 в м.Сквира.
  3. Про надання в оренду земельної ділянки  несільськогосподарського призначення ФОП Салюку Ю.В. по вул. Героїв Сквирщини,б/н в м.Сквира.
  4. Про продовження терміну оренди земельної ділянки  несільськогосподарського призначення  ФОП Шикун Лесі Іванівні по вул. Самгородецька,1 в м.Сквира.
  5. Про зміну юридичної адреси земельної ділянки загальною площею 0,0587 га, яка знаходиться у власності Левенчук Любові Степанівни.
  6. Про розробку детального плану території за адресою: м. Сквира, вул. Героїв Сквирщини, б/н.

27.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Суботенку Олександру Миколайовичу по вул. Котовського,18 а у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».

28.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Гандзюку Олександру Анатолійовичу по вул. Незалежності (К.Лібкнехта),43 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».

29.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Заєць Світлані Миколаївні по вул. Гагаріна,4 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».

30.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Покотило Петру Павловичу по вул. Грушевського,18 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».

31.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянці Славінській Анні Олегівні по пров. Кривоноса,1-а у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».

32.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у спільну часткову власність земельної ділянки громадянам Якубенко Євгенії Сергіївні Мельнічук Івану Петровичу по вул. Липовецькій (Люксембург Рози),39 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».

33.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Тимошенко Олексію Миколайовичу по вул. Максима Рильського,83 (колиш. вул. К.Маркса) у м. Сквира, виготовлений ФОП Пивовар Ніною Миколаївною.

ДОПОВІДАЄ: Іващенко Н.В. – начальник відділу з питань підприємництва, землекористування і містобудування Сквирської міської ради.

 

Міський голова                                                  В.А.Скочко

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: