(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про скликання чергової двадцять дев'ятої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

Дата публікації 2.5.2018 16:41:59
 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 27 квітня 2018 року                            №21-ОД

Про скликання чергової двадцять дев'ятої сесії Сквирської міської ради сьомого скликання

                  

Відповідно до частини 4 та 9 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», СКЛИКАТИ чергову двадцять дев'яту сесію Сквирської міської ради VІІ скликання 10 травня 2018 року о 10-й годині в залі засідань Сквирської районної ради та внести на розгляд міської ради питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання  бюджету м. Сквира за перший квартал 2018 року.
  2. Про внесення змін до рішення сесії Сквирської міської ради №551-26-VІI від 26 грудня 2017 року „Про бюджет міста Сквира на 2018 рік”.
  3. Про затвердження міських цільових Програм.
  4. Про внесення змін до економічних видів діяльності КП «Скирське комунальне господарство».
  5. Про внесення зміни у назву вулиці міста Сквири.
  6. Про розгляд клопотання громадської організації про передачу в оренду земельної ділянки водного фонду.
  7. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок громадянам.
  9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам.
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок, що знаходяться у спільній сумісній (частковій) власності громадян.
  11. Про погодження детального плану території під облаштування зупинки міського типу з приблокованим торгівельним кіоском (павільйоном) на площі Героїв Небесної Сотні в м.Сквира Київської області.
  12. Про розробку детального плану території за адресою  площа Героїв Небесної Сотні, 15 м.Сквира.
  13. Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення  ФОП Каюткіну Юрію Вікторовичу по вул. Червона, б/н в м.Сквира
  14. Про погодження зміни юридичної адреси земельної ділянки площею 0,0971 га, яка знаходиться у власності  Матвієнко Алли Юріївни.
  15. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення громадянину Поліщуку Миколі Дмитровичу по вул. Стаханова,26 у м. Сквира,
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність громадянці Заблоцькій Любові Олексіївні, громадянці Ліщук Наталії Юріївні по вул. Незалежності, 116 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Земельний проект».
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянці Адамчук Леонорі Юріївні по вул. Плугатаря, 31  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Духнівському Юрію Володимировичу по вул.Лівобережна, 44 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Матвієнку Миколі Даниловичу по вул. Лугова, б/н у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Бондаренко Анатолію Володимировичу

вул. Л.Українки,22 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Білоус Тамарі Юріївнівул. Мічуріна,22 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Гаврилюку Василю Миколайовичу по вул. 8-го Березня, 3 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власністьгромадянину Очеретько Василю Івановичу по вул. Мира,6 у м. Сквира, виготовлену ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власністьгромадянці Пількевич Олені Олександрівні,громадянину Пількевич Павлу Валерійовичу, по вул. Кобзаря,2а у м. Сквира, виготовлену ФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Волотівській Жанні Андріївні по вул. Ш.Алейхема,5 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власністьгромадянину Ільніцькому Станіславу Павловичупо пров. Жовтневому, 4 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власністьгромадянину Яремчуку Віталію Олександровичупо вул. Партизанська, 60 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власністьгромадянці Конопко Тетяні Миколаївні по пров. Толстого,2  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власністьгромадянці Бондарчук Зінаїді Петрівні по вул. Мічуріна, 65 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Міловіцькій Тетяні Федосіївні по вул. Польова, 82  у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власністьгромадянці Слободянюк Ніні Петрівні по пров. Весняному, 2 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Земельний проект».
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність  громадянину Кротовичу Володимиру Йосиповичу по вул. М.Рильського, 21 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Соловей Галині Іванівні по вул. Мира, 30 у м. Сквира, виготовленийФОП «Світличний Володимир Дмитрович».
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Тищенко Василю Олексійовичу вул. Маслова,27 у м. Сквира, виготовлений ТОВ «Межувальник».
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власністьгромадянину Попільнюку Анатолію Федоровичу по вул.8 Березня, 1 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник».
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність громадянам Золотіну Валерію Анатолійовичу, Остапчук Наталії Олександрівні,Складаному Володимиру Васильовичу,Шуляк Галині Михайлівні,Фіялко Галині Іванівні по вул.Гоголя, 8 у м. Сквира, виготовленуФОП «Бачінська Юлія Володимирівна».

 

Міський голова                                                            В.А.Скочко

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: