(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад спеціалістів Сквирської міської ради та внесення змін в розпорядження від 07 грудня 2020 року №49-КП/1 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад спеціалістів Сквирської міської ради»

Дата публікації 17.12.2020 10:42:12
 

СКВИРСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 14 грудня 2020 року    №55-КП/1

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад спеціалістів Сквирської міської ради та внесення змін в розпорядження від 07 грудня 2020 року №49-КП/1 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад спеціалістів Сквирської міської ради»

 

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні» від 7 червня 2001 року №2493-III, та вимог постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002р. № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців»:

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантних посад:
  • начальника відділу - головного бухгалтера фінансово-господарського відділу Сквирської міської ради;
  • спеціаліста І категорії відділу з питань земельних ресурсів, кадастру та архітектури Сквирської міської ради (2 вакансії);
  • провідного спеціаліста-юриста відділу капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства Сквирської міської ради;
  • провідного спеціаліста відділу освіти Сквирської міської ради;
  • головного спеціаліста-бухгалтера відділу праці, соціального захисту та соціального забезпечення Сквирської міської ради;
  • провідного спеціаліста відділу праці, соціального захисту та соціального забезпечення Сквирської міської ради;
  • провідного спеціаліста відділу економічно-інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку Сквирської міської ради;

 

Вимоги до кандидатів:

  • громадянин України;
  • вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра,спеціаліста, магістра;
  • стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування або на державній службі на посаді спеціаліста не менше 3 років (відповідно до посади, на яку подається заява);
  • знання чинного законодавства, інших нормативно-правових актів та законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень вакантної посади, основ діловодства та правил ділового етикету;
  • досконале володіння державною мовою;
  • вміння працювати на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Перелік документів: заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування, заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, автобіографія, копія паспорта, копія ідентифікаційного номера, копія документів про освіту, декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2019 рік, дві фотокартки розміром 4 х 6 см, копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних), додаткові відомості про наявність наукових праць та винаходів, перемог у конкурсах, тощо, додається за бажанням кандидатів.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м.Сквира, вул.Богачевського, 28, Сквирська міська рада (додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається відділом бухгалтерського обліку та кадрової роботи Сквирської міської ради).

Конкурс проводиться у формі іспиту.

Телефон для довідок: 5-25-63.

  1. Провести іспит на заміщення вакантних посад, перелічених у п.1 цього розпорядження, 18 січня 2021 року о 10-00 годині в приміщенні Сквирської міської ради, вул. Богачевського, 28, м. Сквира.
  2. Внести зміни до розпорядження Сквирського міського голови від 07 грудня 2020 року №49-КП/1 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад спеціалістів Сквирської міської ради» а саме: зняти з конкурсу такі посади:
  • начальника відділу освіти Сквирської міської ради;
  • головного спеціаліста відділу економічно-інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку Сквирської міської ради.
  1. Керуючій справами виконавчого комітету. Згардівській Н.А. подати повідомлення про оголошення конкурсу для опублікування в газету  «Вісник Сквирщини» та на офіційний сайт Сквирської міської ради.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючу справами виконавчого комітету Згардівську Н.А. та в.о. начальника відділу бухгалтерського обліку та кадрової роботи – головного бухгалтера Л.Ю.Адамчук.

 

Міський голова                                           Валентина Левіцька

 

Заступник міського голови                                          В.Бачинська

 

Заступник міського голови                                            Л.Сергієнко

 

Керуюча справами (секретар) виконкому                  Н.Згардівська

 

Юрист (головний спеціаліст)

юридичного відділу                                                    Л.Бойко

 

В.о.начальника відділу бухгалтерського обліку

та кадрової роботи – головний бухгалтер                   Л.Адамчук

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: