(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Про дотримання вимог законодавчих та нормативних актів

 

Про дотримання вимог законодавчих та нормативних актів


Київські магістральні електричні мережі експлуатують у Вашому районі ПЛ-330 кВ «Біла Церква-Козятин» Прошу Вас попередити всіх землевласників (землекористувачів), земельні ділянки яких знаходяться в охоронній зоні високовольтних повітряних ліній (для ПЛ-330 кВ - ЗО м від крайніх проводів по обидва боки ПЛ), про наступне:

Землі в охоронній зоні ПЛ-330 кВ згідно Земельного кодексу України (глава 18., ст.112.), Законів України «Про електроенергетику» (ст. 19., 20., 27.) і «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об’єктів» (розділ VI., ст. 32.), «Правил охорони електричних мереж» (п.5., 8., 9., 21., 24.), «ПУЕ»:2006 (глава 2.5., п.п. 2.5.169., табл.. №2.5.32.), «Державних санітарних норм і правил захисту населення від впливу електромагнітних випромінювань» (розділ 2., п.2.4.) суміжними землекористувачами (землевласниками) використовуються з обмеженнями.

—і-межах.охоронник.зон.дб’єісгів-енергетики згідно Закону України «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об’єктів» (розділ VI., ст. 32.)» забороняється:

  • будувати житлові будинки, будинки громадського призначання;
  • розміщати споруди іншого призначення на меншій відстані від елементів електричних мереж, ніж встановлена нормами;

-          складати будь-які матеріали, розпалювати вогнища, влаштовувати звалища;

  • саджати дерева, крім кущів та саджанців з висотою перспективного росту не більше двох метрів;
  • розташовувати автозаправні станції або сховища паливно-мастильних матеріалів;
  • влаштовувати спортивні майданчики для ігор, стадіони, ринки,зупинки громадського транспорту, проводити будь-які заходи, пов’язані з великим скупченням людей, не зайнятих виконанням дозволених у встановленому порядку робіт;
  • запускати спортивні моделі літальних апаратів та повітряні змії;
  • відсипати фунт, влаштовувати водосховища, ставки та інші водні споруди;
  • влаштовувати зупинки та стоянки всіх видів транспорту (крім залізничного) в охоронних зонах повітряних ліній електропередачі напругою 330 кВ-750 кВ;

та в межах санітарно-захисних зон електричних мереж (для ПЛ-750 кВ - 40 м ПЛ-330 кВ - 20 м від крайніх проводів по обидва боки ПЛ) забороняється:

  • розташовувати житлові та громадські будівлі, майданчики для стоянки і зупинки всіх видів транспорту, підприємства, на яких використовуються легкозаймисті рідини і гази, підприємства з обслуговування автомобілів, сховища нафти, нафтопродуктів та інших пожежонебезпечних речовин;

0^- вирощування сільскогосподарських культур, що потребують ручного обробітку грунту та збирання урожаю;

-            проведення сільськогосподарських та інших робіт особами у віці до 18 років у межах санітарно- захисних зон повітряних ліній електропередачі напругою 750 кВ і вище.

Прошу Вас зобов’язати суб’єктів господарювання, які знаходяться на території Вашого району, забезпечити безумовне виконання вищевказаних нормативних актів, з метою створення умов безперебійного електропостачання споживачів.

г Про вжиті заходи прошу Вас письмово повідомити Київські МЕМ.

 

 

 

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: