(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
Написати нам
Україна, Київська область, місто Сквира вул.Богачевського, 28
Карта проїзду

Працівниками Сквирського районного сектору проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-роз’янювальну роботу серед населення В.Єрчиківської сільської ради

Дата публікації 24.2.2017 16:3:39
 

 

Працівниками Сквирського районного сектору проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-роз’янювальну роботу серед населення В.Єрчиківської сільської ради. В ході заходу здійснено обхід домоволодінь багатодітних та сімей які опинилися в складних життєвих умовах, одиноких людей та інвалідів, проінструктовано населення щодо правил безпеки у зимовий період як у побуті, так і на вулиці. Під час обходів інспектори спілкувались з жителями, перевіряли стан печей, оглядали електроприлади та давали поради по безпечному їх використанню у пожежонебезпечний період. Надано допомогу по приведенню в справний стан електромережі та пічного опалення в домоволодіннях. Основні питання, на які зверталась увага власників будинків, стосувалися експлуатації печей, газових та нагрівальних приладів, а також зберігання горючих матеріалів, дров. 

Найбільша увага, як завжди, була прикута до багатодітних сімей та осіб “категорії ризику” – одиноких літніх та неблагонадійних громадян.

 А щоб господарі не забували правила пожежної безпеки в побуті їм було роздано тематичні листівки. 

Також значна увага приділялась наявності зовнішнього протипожежного водопостачання для потреб пожежогасіння даних населених пунктів. По закінченню, недоліки, які були виявлені під час відпрацювання населених пунктів, були винесені на розгляд керівництва селищної ради.

                                                   Олександр Яснівський, головний фахівець Сквирського РС ГУ ДСНС

 
 
НАПИСАТИ НАМ
(04568) 5-36-05
09000skvira@gmail.com
НАПИСАТИ
 
 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: